Poszukiwany, poszukiwana!
Chustotata z mamą i drugim dzieciaczkiem, dzis ( niedziela) w Carrefour w Zgorzelcu.
Pierwszy raz widziałam didka i do tego tak pieknego - dlatego tak gały wlepiałam
Jesli tu jesteście pozdrawiamy![]()
Poszukiwany, poszukiwana!
Chustotata z mamą i drugim dzieciaczkiem, dzis ( niedziela) w Carrefour w Zgorzelcu.
Pierwszy raz widziałam didka i do tego tak pieknego - dlatego tak gały wlepiałam
Jesli tu jesteście pozdrawiamy![]()
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
bezsenność,to niemiecki mógł być ktoś, oni na zakupy spożywcze do polski przyjeżdżają.
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
no nie wsłuchalam sie w rozmowę :/
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
Bezsenność kiedy to było
Bo jak w sobote to mogła być moja koleżanka
Niańczy dwoje maluchów - 8 i 17 miesięcy a w ten weekend miała być w tych okolicach
Małgorzatka 7 lipiec 2004
Tomaszek 13 maja 2008
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka,
byłoby ciemno i mroczno,
ciemniej i mroczniej
niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej -
mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów.
Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie."
(Julian Ejsmon)
w niedzielę (25.10.09) w okolicach godz 14:00
Pomyślałabym, że o nas chodzi, gdyby to był tata w czerwonym hopku
Robimy zakupy w carrefourze, tatuś zazwyczaj zamotany a ja biegam za starszym synkiem.
A co do Niemców to owszem, dużo ich w sklepie bywa, ale zachustowanych jeszcze nie spotkałam.
Tak czy inaczej równiez pozdrawiamy![]()
hihi - to mam kolejną z okolicy
pozdrówki![]()
to było jakieś nino. Widac że mieciutkie w kolorze ciemnego granatu- taki atramentowy,
ale drugiego kolorku nie zauwazyłam.
Gosciu dziwnie mnie zmierzył jak zaczęłam sie przyglądać, choc miałam chęc pomacać.
A to pierwszy didek jakiego na oczy widziałam![]()