Witam,
mam na imię Sylwia. Jestem mamą 15 miesięcznego Franka. Przygodę z chustami zaczęłam gdy Franek miał 3 miesiące. Trwa ona do dzisiaj. Pozdrawiam wszystkich - Sylwia
Witam,
mam na imię Sylwia. Jestem mamą 15 miesięcznego Franka. Przygodę z chustami zaczęłam gdy Franek miał 3 miesiące. Trwa ona do dzisiaj. Pozdrawiam wszystkich - Sylwia
witamy![]()
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
Witaj - rozgość sięi niech ta przygoda trwa jak najdłużej!!!
Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynekwww.melkaj.blogspot.com
mei tai-e, chusty kółkowe
Niezly wynik - ponad pol roku w ukryciu
Co cie sklonilo do ujawnienia sie?![]()
Lepiej późno niż póżniej)Witaj!Fajnie,że dołączyłaś
witaj Huston
50 postów, to nie tak wieleszybko nadgonisz, sporo u nas interesujących wątków!
a konkursu jestm ciekawa![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Witaj - z takim chusto-doświadczeniem na pewno szybko nadrobisz te pół roku i za chwilę będziemy stać w kolejce ( bo tu kolejki są baaardzo trendy) do konkursu
Rozgość się we wszystkich dostępnych działach i działaj!![]()
Houston? tego Houston w TX?W ubieglym roku mialam przyjemnosc spedzenia swoich clinicals w Texas Children's Hospital. Bardzo mi sie podobalo, ale maz za Chiny sie tam przeniesc nie chce;-(
aaaa to moze dlatego mi sie tak podobalo, bo bylam w okresie zimowym? listopad - poczatek kwietnia) tesknie za TX, ale 17 godzin jazdy w jedna strone skutecznie hamuje moje zapedy spedzenia weekendu z kowbojami
![]()
witaj, rozgaszczaj i ogłaszaj![]()
witaj
ależ się długo kryłaś![]()
Witam!![]()
witam![]()
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)