Witam wszystkich. Jakaś wyższa wola sprawiła że znalazłam to forum. Narazie nie posiadam żadnej chusty i spędza mi to od jakiegoś czasu sen z powiek. Muszę szybko jakąś zakupić, bo każdy dzień bez noszenia zaczynam uważać za stracony, a moja cócia Jagoda ma już prawie 5 miesięcy.Proszę więc o poradę co kupić, bo czytam i czytam i zaczynam się gubić. Chcę w związku ze zbliżającym się latem, jakąś cieńszą chustę (wiązaną koniecznie), ale nigdy się nie wiązałam i nie wiem czy z cienką chustą sobie poradzę. Zamierzam nosić główie na biodrze i na plecach, bo mała ciekawska bardzo. Jagoda nie waży jeszcze dużo-6,3 kg. Nosić będę napewno dużo, bo mała zaszyna ząbkować i domaga się rączek i tylko na nich trochę uspokaja. Na podstawie recenzji wytypowałam trzy: Didimos żakardowy-podobają mi się fale, BB-slen zielone paseczki, Girasol- nie wiem który kolor, bo tyle pięknych. Z nich trzech najszybciej dostępny wybaje się bb-slen, a zależy mi na czasie. Proszę o poradę co wybrać , według was. Jeżeli wiecie gdzie kupić szybko i sprawnie, to też poproszę o wiadomość. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi.