Witam serdecznie. Mam na imię Artur, od niedawna próbuję swoich sił w 'motaniu'. Córeczka nie protestuje zbyt głośno, więc chyba nieźle mi idzie.
Potrafię zawiązać kieszonkę i 2x.
pozdrawiam
Witam serdecznie. Mam na imię Artur, od niedawna próbuję swoich sił w 'motaniu'. Córeczka nie protestuje zbyt głośno, więc chyba nieźle mi idzie.
Potrafię zawiązać kieszonkę i 2x.
pozdrawiam
Witaj chustotato
Zgłoś do Jazzo, żeś Ty nie chustonówka![]()
Witamy tatę zachustowanego![]()
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
Witam serdecznie![]()
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
No to synków nam tu przybywa
Witaj![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Witamy,
może i mojego męża namówię aby do nas dołączył![]()
Witamy na Forum Chustotato, mój M tez czasem nosi![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
witamy serdecznie
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
O jak fajnie że nam chustotatów przybywaWitaj
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
O witaj!Ale urodzaj się zrobił na chustotatów!
no, no, chustotata brzmi nieźlecześć!
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Witamy chustotatę.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Witaj
Jakiś wysyp chustotatów normalnie.