Witaj!Ciesz się tym noszeniem jak najdłużej!A nową chustę na pewno szybko wybierzesz![]()
Witaj!Ciesz się tym noszeniem jak najdłużej!A nową chustę na pewno szybko wybierzesz![]()
heja![]()
Witaj! Na pewno coś fajnego sobie upatrzysz![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Witaj!
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Serdecznie witam, jak wiele mam ja też przy moim 3 latku nie trafiłam na odpowiednie chusty. Nadrabiam z młodszym
![]()
hej hej! echhh i tak sie zaczyna wielka przygoda z nabywaniem i wymienianiem chust! Moj M. juz nie nadarza co mam w szafie a zaczeło sie tak niewinnie![]()
Witaj![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019