masakra, ja nie wiem, oni chyba kase biorą za psucie tych chust jeszcze?... koszmar jakiś.. pamiętam kaszmir natur własnie sprzed roku - jak z błotnej kałuży wyjęty..
kazdy tak może farbowac...![]()
masakra, ja nie wiem, oni chyba kase biorą za psucie tych chust jeszcze?... koszmar jakiś.. pamiętam kaszmir natur własnie sprzed roku - jak z błotnej kałuży wyjęty..
kazdy tak może farbowac...![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Obie okropne, ale o ile jeszcze Pamir dla lubiących takie maziaje przejdzie, to cynoberek to istne paskudztwo. Co to w ogóle ma być? A może jej się farba wylała?
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
no właśnie, wygląda to tak jakby ktoś się na chustę wywalił z wiadrem atramentu
ja wiem, pewnie jestem jedną z tych co nie rozumieją artystycznego zamysłu autorki i w ogóle nie znają się
...obrzydlistwo...![]()
A mi się ten Pamir podoba dużo bardziej od takiego "dziewiczego"No i w ogóle mi się on taki podoba - ja zawsze lubiłam takie maziaje
A ten drugi chustowy bidok no cóż... Identycznie wyglądały Lenowe pieluchy po praniu z paczką nabojów do pióra, które dziecię me dorzuciło w ramach pomocy w pracach domowych![]()
o fuuuujjjjj, jestem zniesmaczona tym cynoberkiem (nie ma wymiotującej emotikonki?)
dziewczyny, był ostatnio wątek o tym żeby opisywać linki- co tam dokładnie jest, żeby osoby o słabych nerwach nie psuły sobie nastroju- OPISZCIE ten link
No nie mogę, próbuję się uśmiechnąć do tych zdjęć, ale wyraz twarzy mi się nie chce zmienić(jeszcze mi zostanie taka skrzywiona twarz) ściska mi się żołądek i mam drgawki jak je oglądam- zwłaszcza to na kanapie, TFU!
idę spać! mam nadzieję że nie będę mieć chusto- koszmarów![]()
Ostatnio edytowane przez edoro ; 23-10-2009 o 01:06
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
wymiot?
bardzo proszę:
![]()
chusta 90 euro, farba 4 euro (czy ile tam), doprowadzić chustową społeczność do torsji - bezcenne.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
nowy wymiar plam, cudo, przestaje dbac o chusty, bede je taplac w blocie i towocie![]()