pamir mi się nie podoba bardzo.
Natomiast cynober jest zniszczony.
ciekawe profesjonalny-farbiarz - trzylatek wylał na chustę zawartośc swojego flamastra czy co?
I ciekawe, czy ktoś to zamówił dobrowolnie, czy "tfurcy" tak ... zepsuli![]()
pamir mi się nie podoba bardzo.
Natomiast cynober jest zniszczony.
ciekawe profesjonalny-farbiarz - trzylatek wylał na chustę zawartośc swojego flamastra czy co?
I ciekawe, czy ktoś to zamówił dobrowolnie, czy "tfurcy" tak ... zepsuli![]()
Ja chyba nie będę oryginalna i, tak jak reszta, pochylę się z litością i niedowierzaniem nad cynoberkiem. Pamir jeszcze u mnie by się dało znieść, nie są te maziaje takie wymiotliwe.
Natomiast cynoberek mi przypomina pewną akcję u nas w podstawówce na dzień chłopaka. Kupiłyśmy granatowe koszulki i moim zadaniem było przyozdobić je imionami chłopaków i innymi wzorkami. Użyłam wtedy wybielacza. Koszulki wyszły cudnie ale zanim się nauczyłam jak fachowo zrobić wzorki (włąśnie wiązanie w supły) to dwie koszulki miały już mniej fachowe wzory
Tutaj cynober wyglada jakby się artyście taka butla wybielacza z rąk wyślizgła...
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
Jak ktos lubi takie mazaje to pamier pewnie ujdzie, ale cynoberek wygląda gorzej niż moja szmata do wycierania podłogi. Biedna chusta![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Pierwsza jeszcze ujdzie, ale ta druga to samo nieszczęście![]()
widzialam sporo niefajnych farbowanek dragonfly beginings..... sa w galerii w birdiesromm![]()
se az musiałam przypomniec hasło zeby zobaczyc te cudaki
![]()
no TAK zafarbować to ja też bym umiała. jadę jutro firmę rejestrować![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
mi się nie otwiera TBW więc zapytam tylko czy to chodzi o tego Pamira: http://www.wahmchicks.com/auction_de...uction_id=3205
?
(ooookropny, imho!)
stach 12.2008, tosia 07.2010, magda 12.2013 [*], maryśka 11.2014
pamir nawet mi sie podoba. jesli ktos lubi takie klimaty, jest ok. popatrzcie obiektywnie na to zdjecie z dzieciem- efekt calkiem, calkiem.
jedynie przykro, ze to pamir, chusta jedyna w swoim rodzaju... czemu nie len natur, np...
a dla cynobera jest jeden ratunekwiadro czarnej farby.
Ostatnio edytowane przez dioneja ; 23-10-2009 o 16:04
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
O ile Pamir wygląda jak wygląda, ale mogę uznać, że efekt był zamierzony, to w życiu nie powiedziałabym, że ktoś wiedział co robi topiąc cynoberka w farbie. Normalnie niezła balanga była![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Farbowanie cynoberka nie do konca sie udalo, bo sprzedajaca pisze, ze cynoberek ma jedna plame... toz on caly plamiasty jest![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
karać za niszczenie mienia powinni...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
co za... syf![]()
to chyba nowy Picasso, albo jakiś nowy kierunek w sztuce chuścianej
![]()
Pamir spodobałby mi się, gdy byłam w liceum. Cynoberek - fujć!
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
ja się tam specjalnie zarejestrowałam żeby to zobaczyć
MAM POMYSŁ!
filandre, Trzeba 'naszą' (hehe) chustę-latawicę , jak już zejdzie z blokurzucić na TBW na licytację! Tam to by mogła cenę osiągnąć!
![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce