Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Noszenie przodem - znĂłw dyskusja na Niemowlaku

Chustonoszka
    Miejscowość
    krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budzik
    Ja zawsze myślę o mamach, które może nic nie piszą, nie udzielają się, ale przeczytają, przemyślą i wezmą do siebie Dla nich warto pisać.
    Budziku, jestem wlasnie przykładem takiej mamy, która nie odzywa się na forach, ale czyta i sobie przemyśliwuje.
    Natykałam się wiele razy na Twoje posty (min. na forum o dzieciach październikowych, ale też na "Niemowlęciu").
    Nie wiesz o tym, ale to ty podtrzymywałaś mnie na duchu, kiedy moja Jagoda przez cztery pierwsze miesiące życia nie chciała odstąpić ode mnie co wieczór i to ty przekonałaś mnie, że moja intuicja dobrze mi podpowiada, żeby z nią leżeć godzinami, albo ją nosić, jeżeli ona tego potrzebuje. Nigdy nie napisałaś do mnie nic personalnie (bo ja nigdy nie zadawałam na forach pytań), ale widząc Twoje - często zupełnie inne, niż więszkości podejście - przekonałam wielokrotnie samą siebie, że warto tak robić. Ktoś czuje podobnie, jak ja i jest przekonany, że tak jest dobrze - czyli to ma sens. I to byłaś Ty.

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

O jaaaa... fajerwerka, jak przeczytałam twoje pierwsze słowa, szykowałam się na jakiś atak za moje "kontrowersyjne wypowiedzi", a tu taki miodzik mi polałaś , Zarumieniłam się Dzięki i cieszę się, że na coś się przydały moje wypociny, to mnie utwierdza w przekonaniu, że warto, nawet jeśli za 100 atakami stoi jedna osoba, która coś z tego zyska

Uprawnienia umieszczania postów