Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: chusty co gdzie i jak pomóżcie

Domyślnie chusty co gdzie i jak pomóżcie

Błagam pomocy ! Jestem mamą dwuletniego Jędrka i dwumiesięcznego Antosia .Ręce mi odpadają ,pomóżcie zdecydowana jestem dołączyć do grona chustomaniaków ale nie mam pojęcia jaką chustę mam kupić ,no i gdzie .Czy tylko na allegro? Czy jeszcze gdzieś i jaką elastyczną ,wiązaną z kólkiem bez .Nie mam pojęcia co wybrać

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

zdecydowanie polecam wiązaną a co do rodzaju, na rynku polskim tych chust jest już całe mnóstwo. Zależy jak dużo chcesz zainwestować w chustę.
    Całkiem niedawno zaczęłyśmy oceniać chusty zajrzyj do działu "różne chusty i nosidła" tam są opinie o różnych producentach, może to pomoże Ci podjąć decyzję.
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

a skąd jesteś? może spotkaj się z dziewczynami w swoim mieście, będziesz mogła na zywo ocenić co Ci pasuje

w działach niżej znajdziesz informacje o tym gdzie kupić jakie chusty, są ankiety z wypowiedziami użytkowniczek - czytaj do upojenia a jak już coś będziesz miała na myśli, pytaj, pomożemy
    Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki

http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonKaczka
    a skąd jesteś? może spotkaj się z dziewczynami w swoim mieście, będziesz mogła na zywo ocenić co Ci pasuje

w działach niżej znajdziesz informacje o tym gdzie kupić jakie chusty, są ankiety z wypowiedziami użytkowniczek - czytaj do upojenia a jak już coś będziesz miała na myśli, pytaj, pomożemy
    Dziękuję za zainteresowanie .Chętnie spotkam się z kimś kto ma juz jakies doswiadczenie w noszeniu ,kłopot w tym ,że mieszkam w Lublińcu a to małe miasteczko i nikogo takiego nie spotkałam może Wrocław tylko odległość jakies 150km .Będę szukała .Na dziś potrzebuję chusty sprawdzonej do noszenia dwumiesięcznego szkraba i nie tylko na kangurka ,bo czasem muszę dwuletniemu Jędrkowi dać jeść albo cokolwiek a w tym samym czasie Antoś też chce jeść .Jestem sama i muszę to sobie organizować bo oszaleję .Zaraz zerknę na ankiety jeśli mały mi pozwoli .dziękuję i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów