Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Prośba do posiadaczek Manduki

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniakom Zobacz posta
    No, z tym pasem piersiowym to się nie zgodzę. Mnie z kurtek niektóre MT pasy zjeżdżają (sztruksowe najmniej), a tej wady są pozbawione ergonomiki z pasem piersiowym. Ja góre manduki mam wyregulowaną do wzrostu (ale mój m nie nosi), a reszte reguluję dołem pasów.
    Chciałabym zobaczyć one ONO i ponosić choć chwilę.
    Ma ktoś w Krakowie?
    Manduca zjeżdża, jak nie zapiąć pasa piersiowego. Jak dziecko chcesz nieść z tyłu, to nie jest to problem. Ale jak zapinam małą z przodu, to jest mi naprawdę ciężko zapiąć sobie pasek na karku, pod kapturem, gdy jestem ubrana w grubą kurtkę. Może to po prostu kwestia wysportowania, nie wiem. Gdy dziecko jest z kolei na plecach to ciężko mi kapturek obsłużyć samodzielnie. Ono ma też fajniejszy zagłówek, łatwiej go sięgnąć, gdy maluch z tyłu, niż ten w manduce.
    Zaznaczam jednak, że to są tylko moje odczucia. Dla innych osób może być odwrotnie, latwiej im z manducą niż z Ono. To jednak bardzo indywidualna sprawa.

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Aniu mogę warunkowo dopisać Cię do testów ONO ew wysłać Ci jak wróci po testowaniu
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No tak, ja już od dawna nie noszę z przodu. Ale faktycznie, jak mi sie ze dwa razy zdarzyło na wakacjach, że wyciągałam śpiącą Zo z fotelika do manduki do przodu, żeby się nie obudziła, to mąz zapinał mi ten pasek łączący ramiona.
    Odynko, jak nie dorwę w Krakowie kogoś z Ono, to się przypomnę
    Julka 2001, Zosia 2007

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Hmm ja Manduki nie miałam okazji oglądać na żywo, ale ona ma aż tak krótkie pasy, że musicie je spinać na karku? Ja w moim Angel Packu po prostu krzyżowałam pasy na plecach (co niekoniecznie musi być wykonalne dla większogabarytowych tatów ) i było w porządku

Uprawnienia umieszczania postów