Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: psie kupy a sprawa polska

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

chyba ze uszyjesz jakies ochraniacze na buty (z polaru??? zeby sliskie nie byly ) I jak wdepnie, to ochraniacz bedzie brudny - spakujesz do worka, wypierzesz i po sprawie.
    Tylko nie wiem jak to bedzie wygladac ......
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

jeszcze jedno za granica gdzie sa parki dla psow trzeba albo placic za wejscie na godziny albo nalezec do kluby (pod Detroit jest cos a la jkub psiarzy )nie znam szczeogolow znajomy tesciowej tam nalezy placisz skladke wysoka i tam chodzisz ale jesli twoj pies nie dogaduje sie z innymi, jest agresywny to nie masz wstepu.

Chustofanka Awatar sawanna
    Miejscowość
    w-wa/puszcza knyszyńska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaduo Zobacz posta
    chyba ze uszyjesz jakies ochraniacze na buty (z polaru??? zeby sliskie nie byly ) I jak wdepnie, to ochraniacz bedzie brudny - spakujesz do worka, wypierzesz i po sprawie.
    Tylko nie wiem jak to bedzie wygladac ......
    Bardziej to siebie chcę chronić niż jego buty Zakładam, że włożę go raz takiego obkupionego w chustę - po spacerze w parku, żeby iść do domu. I dopiero wtedy coś muszę na jego brudne buty nałożyć, więc nawet nie muszę się martwić czy śliskie - już nie będzie chodził, mamy tylko dojść parę przecznic. Także to chyba lepsze rozwiązanie, niż folia, która faktycznie i nieprzepuszczalna dla powietrza i urokliwa Może coś z PUL'u sobie uszyję :-D

Uprawnienia umieszczania postów