Witamy mamę naszego ulubionego czwartkowego wielkoludka. Do zobaczenia na czwartkowym spotkaniu. Pozdrowienia dla małego motorka. Marysia z mamą
Witamy mamę naszego ulubionego czwartkowego wielkoludka. Do zobaczenia na czwartkowym spotkaniu. Pozdrowienia dla małego motorka. Marysia z mamą
Witajcie
mam na imię Gosia i od 8 tyg jestem mamą cudownej Julki, od 4 tyg noszę ja w chuście wiązanej vatai koira, Mała uwielbia się wtulić we mnie i spać![]()
od paru dni podczytywałam to forum i w końcu postanowiłam do Was dołączyć![]()
wiecie, jak czytam jak nieuświadomieni ludzie w Polsce reagują na dziecko w chuście to normalnie szok! często powtarza sie zdanie"pieska Pani tam ma?" o ranyyy, ludzie mają pomysłyja obecnie mieszkam w Anglii i ludzie reagują bardzo pozytywnie, zazwyczaj uśmiechają się i wzdychają ooooch, jaka śliczna, jaka piękna itd. Może w końcu i w Polsce takie będą reakcje
yyy, ale ja chyba nie na temat bo miałam się przywitać![]()
Zamieszczone przez ziarnko_piasku
Porozgladaj sie na forum i zawsze znajdziesz miejsce do pisania. Na temat czy nie, PISZ!
![]()
![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
ja również witam serdecznie![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Witam Cie Zairenkoprzygoda z chusta fajna sprawa....
czytaj, pisz....
Szalone dzieci mam
nazywam sie jagoda i jestem mama wojtusia
i bywalam na gazecie a tu nie moglam sie dlugo odnalezc tzn w warstwie graficznej
ale poniewaz na gazetowym jakos tak inaczje sie zrobilo poszlam was poszukac![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Witaj!Zamieszczone przez grimma
![]()
Szybko sie odnajdziesz w phpbb, zobaczysz ze ma duzo plusow!![]()
cześćcieszę się że jesteś
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
I ja postanowiłam dołączyć do szacownego grona ChustomamPozdrawiam Was serdecznie i liczę na pomoc dla początkującej.
hej dziewczyny!!!
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
![]()
Witajcie dziewczyny!![]()
wreszcie zebralam sie na odwage, zeby tu napisac. podczytywalam Kawalek szmaty... na Gazecie, ale tam napisalam raz, a tu jakos mi odwazniej i atmosfera bardziej domowa![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa