A ja czekam na florencje i nic....
Poczta Polska ma mnie gdzies !!!
A juz myslam ze na warsztaty wezmiemy florke....
Buuuuuuuuuuuuu
A ja czekam na florencje i nic....
Poczta Polska ma mnie gdzies !!!
A juz myslam ze na warsztaty wezmiemy florke....
Buuuuuuuuuuuuu
Szalone dzieci mam
Girasolka obiecuję pokazać jak tylko porobię zdjęcia [i albo przełamię opór przed pokazaniem twarzy albo namaluję czarną kropkę]... a mam tego żółto-czerwono-pomarańczowo śliwkowego... im dłużej go mam tym bardziej jestem w nim zakochana...
![]()
właśnie uratował mi uszy przy 2-godzinnym ataku kolki [mały nadal jest u mnie w chuście i "już tylko" cicho marudzi] - niestety nie mogę długo nosić Maciusia na rękach, a biedaczek chciał być przytulony bo się źle czuł... gdyby nie girasolek to nie wiem co bym zrobiła... pewnie musiałabym wziąść samoróbkę
![]()
Bonsai... spójrz na niektóre moje zdjęcia i pozbędziesz się kompleksówno i ja czasami jak już wyglądam potworecznie, to robię zdjęcie z uciętą głową
nie trzeba się bawić w wyciemnianie twarzy
![]()
Prosimy o zdjęcie ! bo nie wiem, czy tego już widziałam na żywo czy nie...
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
jeszcze jej nie maszZamieszczone przez Milosznik
muszę dobrze schować potwierdzenie nadania, ale na pocztę mogę iść dopiero po dwóch tygodniach
a sprawdzałaś po numerze nadania ??
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
pokazuj i sie nie wstydz![]()
Pokazuj Maciusia w chuscie !!!
Szalone dzieci mam
hej.Na Wasze forum trafiłam poprzez gazeta.pl.Tam jestem marta76.Mam 31 lat syna Mateusza 5.5 roku i Bartka prawie 3 tygodnie.O chustach dowiedziałam się właśnie poprzez forum ..kawałek szmaty...będąc jeszcze w ciąży.Najpierw byłam zdecydowana na chustę kółkową,bojąc się,że z wiązaną nie dam rady.Jednak po prau miesiącach czytania forum i zadawania pytan wybrałam wiązankę.Pozostał problem jaka ..mąz juz dostawał świra ze mną,bo ciągle pytałam co mam wybrać.W końcu wczoraj kupiliśmy pierwsza chustę didka Jonasa.Mam nadzieję,że to dobry wybór.4 listopada ide na warsztaty do Wawy.Pozdrawiam i juz czuję,że jeżeli Bartkowi spodoba się motanie to nie będzie to moja jedyna chusta.![]()
Witamy!!!
Ja mysle, ze synkowi sie na 100% spodoba
Pozdrawiam
od razu świetny wybór![]()
miłego noszenia![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
Witamy, witamy i do pisania zapraszamy![]()
Szalone dzieci mam
nie byłam przekonana do tego wzoru,ale chciałam coś w miarę stonowanego,żeby pasowało do ubrań i żeby nie było tak bardzo popularne.
pisząc o dobrym wyborze miałam na myśli firmę, kolor to już absolutnie indywidualna sprawa![]()
wiem Natitylko sama chcę siebie przekonać,że tyle kasy i ,że będzie mi się podbało
)
a tak na marginesie, z nati nie mam nic wspólnego, no oprócz tego że jestem użytkowniczkąZamieszczone przez martu
![]()
![]()
witaj!!! zobaczysz jak przede wszystkim małemu się to spodoba!!!! moje małe 6 godzin spało po pierwszym zamotaniu
Hanti oczywiście....typowe zamulenie poporodowealbo zmęczenie,bo moje grzeczne Nowe dziecko dzisiaj szaleje i mam dosyć.
Na zdjęcia muzicie trochę poczekać, bo akurat Kamil za parę dni ma egzaminz biologii i zaraz potem z matmy, więc siedzi i sie uczy a ja nie chcę mu przeszkadzać....
A co do twarzy to podobno nawet nie wyglądam tak najgorzej [a nawet całkiem fajnie jeśli wierzyć komplementom znajomych], ale niegdy nie lubiłam oglądać swojej twarzy na zdjęciach i pokazywać jej innym
... kompleksy jakieś czy co
![]()
Hej!W koncu cos napisze bo tylko oglądam to wasze forum co dzien i jakos nie moge sie zabrać do pisania![]()
Jestem Ania,mieszkam w Jastrzebiu,mam córcie Julitke która 18.pażdż.skonczy 3 mies.Po wielu dylematach(co do wyboru),przeczytanych radach i opiniach dzis zamowilam nasza pierwsza chuste wiazanke!!Nie moge sie doczekac i ciesze sie ze moge dolaczyc do chustowych mam!Pozdrawiam!
witaj
a zdradzisz jaką chustę zamówiłaś ??
APEL !!!!!
Kochane Kobiety
Zakładajmy nowe wątki, bo jakoś ich strasznie mało mamy, a ciągle się podpinamy pod różne tematy z dyskusjami nie na temat na który był założony wątek.
Później, jak coś będziemy chciały znaleść to ciężko będzie...
Co Wy na to? - ale nie odpisujcie pls. pod tym wątkiem - niech on zostanie dla Nowych na forum![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden