witajZamieszczone przez mariken
![]()
witajZamieszczone przez mariken
![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
po praz pierwszy odwazylam sie tu wejsc to i od razu sie przywitamJestem Ania- rozkochana w noszeniu od 6 tyg, szczesliwa posiadaczka hoppa (na sprzedaz), vatanai teesty, lilibulki margot, storcza leo rouge. duuuzo sie nosimy i uwielbiamy to
![]()
Mamusia Kubusia (09/2005) i Patuni (12/2007)
http://moimdzieciom.blogspot.com/
suuuper. witamy, witamy![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
To i ja się przywitam, bo forum już podczytuję nałogowo. Jestem mamą 6 miesięcznego Konradka a od 2 tygodni szczęśliwą posiadaczką pierwszej długiej chusty wiązanej i kółkowej samoróbki (MT w trakcie produkcji). Oboje z synkiem pokochaliśmy chustowanie. Mały pierwszego dnia motania z marszu spędził w chuście 3 godziny. Teraz wybieram sobie chustę na wakacje i zbieram się na odwagę, żeby spróbować sobie wrzucić małego mężczyznę na plecy i zacząć ćwiczyć wiązanie plecaczków. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie chustomamy
Witajcie nowe chustowe mamuski!![]()
![]()
Chustowanie to nalog, tak samo jak forumowanie.![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Witajcie Nowe
Mama-masia cudna ta chusta na Twoim avatarku...
Rolcia - gratuluję męża![]()
Wszystkie - witajcie i piszcie i wklejajcie fotki![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
czesc dziewczyny i...dzieciaki.![]()
==========================
malgosiak - mama NIKI (listopad 2002) i
TuÂśki (listopad 2007)
Witam serdecznie!
Musze sie do Was dołaczyc, koniecznie!
Odczuwam taka potrzebe po przeczytaniu paru postów!
Mam 11letnia madra, kochana coreczke Werke i prawie trzymiesiecznego wielkiego ponad 7kg Mioszka. Szukałam kogoś z doświadczeniem w noszeniu w moich okolicach jednak nikt taki sie nie pojawil i sama zadecydowalam co do wyboru chusty. Od paru dni smigamy w hoppediz
niestety rodzinka jakos nie trawi mojego zachwytu chustowania, natomiast Mioszek akceptuje nowy domek i zasypia w koali lub kieszonce. Pozdrawiam
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
witaj Agreścik
najważniejsze, żeby Wam (Tobie i Miłoszkowi) chusta odpowiadała.
tak trzymajcie!
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
Witajcie! Bardzo sie ciesze, ze znalazlam Wasze forum, na ktorym co kok spotykam ciekawe tematy. Milo byc miedzy ludzmi, ktorzy mysla podobnie. Jestem mama 9-cio miesiecznej Mayi. Do chust zapalalm miloscia od pierwszego spojrzenia i zaluje tylko, ze tak pozno je odkrylam. Czekam na swoja pierwsza i po nocach mi sie sni, ze sie w nia motam.
Czesc dziewczyny, przedstawie sie pokrotce![]()
Jestem mama prawie 4-miesiecznego Kajtusia. Pokochalam chusty od pierwszego noszenia, a to wszystko z winy DonKaczki, na gazecie zachwalala, sprobowalam i wpadlam po uszy![]()
Stopniowo powiekszam swoja kolekcje, na razie jestem posiadaczka Moby'ego(to byla moja pierwsza chusta), kolkowej zolowear i Elaroo. Teraz ostrze sobie zeby na Indio, zaczelam juz polowania na necie.
Pozdrawiam wszystkie chustomamuski![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
No to i ja się w końcu przedstawię. Mam na imie Karolina, jestem mamą 10 miesięcznej prawie
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Witam wszystkie nowe foremkikamaal, śliczne imię dla córci wybraliście
![]()
Wiem! Też nam się podobaZamieszczone przez Agnen
![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Witajcie Wszystkiena naszym przyjaznym forum
rozgoście się i czujcie jak u siebie w domu
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
wita się nowa forumowiczka![]()
Na razie miałam okazję motać się w Polekonta, teraz uzywamy boskiej Babyloni.... plus ostrzę zęby na kółkowe. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i wrześniówki 2007
![]()
Witajcie![]()
witam i ja. w końcu sie zalogowałam. w chuscie nosimy sie już prawie 3 miesiące, mała ma prawie 5. a duży 4 latapozdrawiam wszystkich.
Kubuś - 08.10.2003, Iga - 18.09.2007
"żaden wariat nie jest wariatem jeśli przyjmiemy jego racje"
witam pięknie!
Jestem mamą 3 miesięcznego Piotrusia, nosimy się od 2 miesięcy, tata Piotrusia także się odważa, jak zostaje z dziecięciem sam w domu ;-) Jesteśmy posiadaczami hoppa i już wiem, ze jedna chusta to ZA MAŁO...
A zaczęło się od bolących rąk i kręgosłupa ;-) i wirusa chustonoszenia na forum rówieśniczym ;-)
Piotruś, 29.10.2007r
"bezdotykowa to jest myjnia samochodowa a nie rodzicielstwo"
http://ogrodek.fotolog.pl/