Witajcie Forumki drogie
Czaję się tu, na Chustoforum już jakiś czas i mam za sobą niejedną nieprzespaną noc, spędzoną na wertowaniu szalenie wciągających wątków... no i tak sobie pomyślałam, że chyba przyszła pora sklecić jakieś dwa zdania celem przedstawienia się, żeby nie było wątpliwości kto zacz

Jestem mamą dwóch dziewczynek - drugoklasistki Oli i trzymiesięcznej Tosi. Chusty odkryłam kilka miesięcy temu ... żałuję, że tak późno i że ze starszą córą mordowałyśmy się w wózkach. Tosiaka motam od urodzenia najczęściej w elastyczną LennyLamb, czasami w piękną kółkową od Vombati. Teraz oczekujemy z niecierpliwością na lecącego do nas Rubinrota i ... pewnie na tym się nie skończy, bo bardzo, bardzo, bardzo nam się podoba W ciągu dnia chusta jest dla nas zbawieniem - Tosiak nigdzie nie śpi tak spokojnie i tak długo jak właśnie w chuście. Dzięki chustom działamy sprawniej w domu, a i spacerki są wielką przyjemnością. BTW - najczęściej można mnie spotkać tuptającą w okolicach Bieżanowa.

Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkie zamotane forumowe Mamuśki i ich szczęśliwe Kangurki i ... macham mocno z Krakowa!

Kaśka