Olej przedszkolankę!
Wykształcenie wykształceniem, ale teoria często mija się z praktykąA pedagogów uczą niestety wielu bzdur (mam w rodzinie więc wiem).
Olej przedszkolankę!
Wykształcenie wykształceniem, ale teoria często mija się z praktykąA pedagogów uczą niestety wielu bzdur (mam w rodzinie więc wiem).
Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)
Ja nosze swojego 4 latka
bo : chcemy tego oboje
bo go bolą nózki jak wracamy z spacerów
bo to fajna zabawa
i mi wisi co inni mysla widząc Nas
nam jest dobrze i ...już![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Zosia (3,5 r) regularnie wraca z przedszkola w chuście (na mamie) albo nosidle (na tacie), bo wychodzi tak skonana, że powrót do domu na piechotę trwa w nieskończoność![]()
Są ludzie i taborety... w każdej społeczności... przedszkolanki, lekarze, prawnicy, nauczyciele, mamy, ojcowie, chustomamy (pewnie też). Trzeba to zaakceptowac, byc jak najbliżej ludzi i omijac taborety, i tyle...
Moje skarby:
Ania 13.08.2004
Nina 19.01.2006
Staś 18.03.2009
no i Tomasz - mąż
Też noszę mojego trzylatka jak wracamy z przedszkola. Czasem. Nie zawsze. On się wtedy tak mi wtula w plecy i czasem przysypia sobieLubię to
![]()
o, mój Mateusz też w fuście chodził do niedawna... teraz się na chustę przerzucił
on lubi - przytulić się, być najważniejszym, a zmęczony tez bywa... no jak odmówić???
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
No chustopróchno po prostu.
Dzięki Wam dziewczyny! Czyli nie ja jedna i pogięta też raczej nie jestem!![]()
Panią olać i jej uwagi tym bardziej. Uważam, że są nie na miejscu.
Ja jestem nauczycielkąI karmię mojego dwulatka piersią, noszę w chuście dość często, śpię z nim ( i z mężem ). I kiedy będzie już trzylatkiem-przedszkolakiem też chciałabym go nosić w chuście jeśli sam będzie tego chciał
![]()
Zresztą znam trzylatki i nawet czterolatki, które są wożone w wózkach. I co? Te dzieci też nie będą potrafiły same chodzić?![]()