Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Fanki Suses kinder - Pytanie mam !

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

u nas właśnie ubraniowo nie ma problemu - ja mam koszulkę termoaktywną tylko + czekoladowa grecja + 36 stopni od maluszka.
    młodzian na górę ma bodziaki bawełniane + śpioszki + bluza + kamizelka (=2 kaptury), na nóżki skarpetki + dół śpioszkowy + wełniane getry na pół złożone, czyli podwójne.
    ja zmarzłam jedynie w policzki, syna obmacałam po spacerze - ciepły w każdej części.
    a było to wczoraj przy -12.
    tylko ten kaptur nieszczęsny pomoże jakaś znawczyni??

ps.grecja bawełniana , bezwełniana
    Ostatnio edytowane przez gouraanga ; 20-12-2009 o 16:30

Chustonówka Awatar zuzia81
    Miejscowość
    Warszawa(Nieporęt)

Domyślnie

Ta chustonówką co u Vegi XS kupiła to byłam ja Kurtka powedrowała do Vegi,wiec moze jest jeszcze u niej w sklepie.Na mnie miała stanowczo za krotkie rękawy.Ale jutro przejade sie chyba do vegi i kupie S-ke bo czekanie na koale zaczyna byc irytujące a zdzieciem nie ma jak wyjść.pozyczyłabym od męża narciarska ale on nosi rozmiar 56 a ja 34/36 wiec mozecie sobie wyobrazić jak wygladam...
    A mam jeszcze pytanie.Czy wersja De Luxe nie jest większa od zwykłej przez te dodatkowe panele?

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

dodatkowe panele są odpinane przecie. ale nie mam porównania, bo w me łapki trafiła jedynie wersja delux. ciepełko trzyma rewelacyjnie, ale co worek, to worek

Chustonówka Awatar zuzia81
    Miejscowość
    Warszawa(Nieporęt)

Domyślnie

ja to sobie wymyśliłam że póki dziec mały to zmieścimy się bez panela i nie będzie już workowato. przejade się jeszcze jutro w jedno miejsce może uda mi się kupić ciepły wełniany płaszcz typu ponczo co by dało radę się razem dopiąć.

Uprawnienia umieszczania postów