Monika - mama Natalii 26.05.2008
hmm a szkoda... Bo "użytkownik" był wtedy jeden i to o tym samym IP co producent...
No jeżeli Trageschule maczało w tym palce i się pod tym podpisuje - to ja tym bardziej optuję za testami, skoro wg nich są bezpieczne i "zdrowe" to bym wypróbowała (tylko żeby to nie było znowu tak, jak np ze znaczkami i rekomendacjami IMiD...).
Jako dystrybutor możesz chyba puścić coś w testy? W końcu nie odpowiadasz za postępowanie producenta tylko za oferowany towar IMO (ale nie znam regulaminu na wyrywki...)
PS. I bym uwagi dot działania i intencji moderacji jednak sobie tu odpuściła, tu nie było żadnej złej woli adminów wręcz przeciwnie- widziałam tę dyskusję w oryginale i producent zachowywał się bardzo, ale to bardzo nie fair...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
i nadal mam
ale nie lubie gadania typu- oj ja bym sie bala cokolwiek u nich kupic, bla bla bla...
bo to troche faszyzmem jedzie...
oki, niech będzie- bo jednak trochę mi tam umknęło jak moderacja wykasowałaze się moderacji nie czepiam. ale jkby wątek zosatł niezmieniony to by się nie można czepiac a i wszystkoi by jasniejsze bylo (heh jak zawsze kiedy pojawia się cenzura
)
natomiast nie wiem czy i w jakim stopniu trageschule maczalo w tym palce (ha, jak film sensacyjny) ale bluzę do testów moge dać. pewnie ze dwie w dwóch rozmiarach. ehh, ogarnę to we wtorek po rozmowie z modkami oraz producentem.
co do opinii autorytetow to niestety to jest sciema- nalepka zatwierdzone przez czd albo imidz to od kasy zalezy, podobnie jak opinia biegłego lekarza. IMO oczywiście![]()
Sama opinia CZD i IMiD nie jest droga, korzystanie z ich logo już sporo kosztuje
A w interesie producenta jest znaleźć specjalistę, który oceni produkt profesjonalnie - to nie musi być CZD, czy IMiD, to może być po prostu lekarz danej specjalnościSpałabym spokojniej jako producent wiedząc, że profesjonalista to analizował
![]()
Monika - mama Natalii 26.05.2008
Ja bym się nie bała u nich kupić. Ja bym po prostu w życiu nie pozwoliła zarobić komuś, kto próbował ordynarnie zrobić mnie (i resztę forumek) w balona, zwanego także wujem. Identyczną sytuację miałam z tydzień temu - szukałam jakichś zajęć dla młodej, znalazłam świetną ofertę rzut beretem ode mnie, pogrzebałam w necie i znalazłam kilka postów pisanych przez właścicielkę tego miejsca, w tonie "hej mamuśki, znalazłam fajne miejsce dla dzieciaczków". Miejsce sobie odpuściłam, nie omieszkując napisać, co sądzę o takim postępowaniu.
Szkoda, że dyskusja została aż tak okrojona, bo nie wiadomo, o cośmy się tak pyszczyły![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Marta, jak dasz radę załatw na testowanie![]()
temat bluz widze wraca jak bumerang ...
niestety rozmowa z producentem przed moderacją była fatalna
Mama Kubusiai Basi