Pokaż wyniki od 1 do 20 z 91

Wątek: czy mi się wydaje, czy to jakiś koszmar..? (dot. "bluza nosząca" ZIABAQLU)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Aniu oki ale... na razie okazało się że z tych wszystkich osób wyrażających negatywne opinie, bluzę widziałaś ale nie testowałaś - Ty i zosinamama...

nie walczę tu o ten konkretny produkt tylko po prostu chciałam Wam zwrócić uwagę, jak łatwo oceniać coś o czym nie ma się zielonego pojęcia...

po prostu miło czyta się rzetelne recenzje osób które użytkują dany produkt czy to jest chusta czy coś innego... inaczej danemu produktowi można wyrządzić dużą krzywdę... bądźmy profesjonalni w naszych ocenach...
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Odynko, popatrz na zdjęcia na ich stronie i jak Ci sie wydaje czy wygodne to jest dla osoby noszącej? to, ze nóżki na żabkę to nic nie znaczy niestety
    Ostatnio edytowane przez nemhain ; 20-03-2010 o 21:21

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nemhain Zobacz posta
    Odynko, popatrz na zdjęcia na ich stronie i jak ci sie wydaje czy wygodne to jest dla osoby noszącej? to, ze nóżki na żabkę to nic nie znaczy niestety
    nie wypowiem się dopóki nie spróbuję - wydawać może mi się wiele ale zdjęcia to nie to samo co spróbować... na wielu zdjęciach i wiązania chust pozostawiają wiele do życzenia...

dobra ja juz swoje powiedziałam - chciałam Wam tylko zakomunikować że jak urodzę to przetestuję taką bluzę i wtedy wystawię jej rzetelną recenzję...

2014 będzie nasz!

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

najlepsza konkluzja
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odynka Zobacz posta
    nie wypowiem się dopóki nie spróbuję - wydawać może mi się wiele ale zdjęcia to nie to samo co spróbować... na wielu zdjęciach i wiązania chust pozostawiają wiele do życzenia...

dobra ja juz swoje powiedziałam - chciałam Wam tylko zakomunikować że jak urodzę to przetestuję taką bluzę i wtedy wystawię jej rzetelną recenzję...
    Odi przyznaj się, że Ty po prostu szukasz czegoś na dwoje dzieci! I jak w chuście zabroniono to myślisz, że w bluzie upchniesz?

Niemniej czekam na recenzję (pół roku szybko zleci...)
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    Odi przyznaj się, że Ty po prostu szukasz czegoś na dwoje dzieci! I jak w chuście zabroniono to myślisz, że w bluzie upchniesz?

Niemniej czekam na recenzję (pół roku szybko zleci...)
    jako że mam zaburzony odbiór rzeczywistości to mam nadzieję że to była ironia połączona z żartem?
    bo ja rozwiązanie dla maluchów już mam...

2014 będzie nasz!

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

jako że mam zaburzony odbiór rzeczywistości to mam nadzieję że to była ironia połączona z żartem?
    Tak, tak!
    + =

Ja mam ostatnio seksualne podejście do wszystkiego i w dodatku wiele rzeczy mnie śmieszy choć nie powinno... Może w moim domu są jakieś opary gazu rozweselającego? Hm...

A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Ja dziś właśnie zobaczyłam, że u Ciebie odynko są ich bluzki do karmienia i całkiem fajne mi się wydały, ale sobie pomyślałam, że odważna jesteś, że tej firmy coś sprzedajesz po tym, jak ją tu zjechano. Bluz nie widziałam, to się nie wypowiem.
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Jeżeli te bluzy są takie fajne i bezpieczne to myśle, że producent chętnie da jedną przetestować żeby udowodnić jak wiekszość mam z forum się myli. Odynko masz ich bluzki w sklepiku więc może dadzą Ci jedną do testów i puscisz na forum, chętnych do testowania na pewno będzie dużo.

Uprawnienia umieszczania postów