a tak w ogole to przypiete jest na napy?
ciekawe czy mozna ima zaufac...![]()
a tak w ogole to przypiete jest na napy?
ciekawe czy mozna ima zaufac...![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
wiecie co, ta pracownia jest przystanek ode mnie. wybiorę się tam przed weekendem, żeby zobaczyć i zdam relację. jak będzie z czego.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
tak czy siak pomysł niezły,tylko trzeba go bardziej dopracować![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
heheheh
fajne-ludzie to lubią sobie życie komplikować
a wystarczy ze 4 metry materiału dobrze zawiązać![]()
A w ogóle to kto to jest? Oni są nowi, zaczęli szyć? nie mogę żadnego info o nich znaleźć. Dla mnie ciekawe, ale rzeczywiście trzeba by przetestować...choć chyba niezbyt praktyczne z drugiej strony.
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Tygrysku...!
- Co Prosiaczku?
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...
Sz. 2008E. 2010
Lu.2017
no wlasnie, taki test mozna zrobic - do bluzy kangurki wlozyc 6-8 kg czegos tam. i wtedy zobaczy sie jak to sie uroczo nosi.
chyba ze bluza ma wewnetrzna konstrukcje, utrzymujaca dziecko. albo tkan jest z-nie-wiadomo-czego, noszacego nie-wiadomo-jak bosko.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
pewnie idea do stworzenia tego było nosidło typu chunei
tu dla przykładu iHosa, juz unowoczesnione:
http://www.chuneicarriers.com/shop/i...2&product_id=6
IMO beznadziejny pomysł, dziecko będzie wisiało zaraz a bluza po 1 razie będzie rozciagnięta jak wór na kartofle.
Ale ale - czy zwróciłyście uwagę na zastrzeżenia o zwrocie?
Czyli po 1. sami kwalifikują produkt jako niebezpieczny, 2. zwrot praktycznie jest niemożliwy, bo jak inaczej udowodnić, że "produkt wyrządził szkodę", jeśli nie wolno do nawet wyjąć z opakowania?1. "Zgodnie z art. 10 ustawy z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny istnieje w terminie 10 dni mozliwość dokonania zwrotu zakupionego towaru (nie dotyczy aukcji - art. 16 ust. 1 pkt 10 ww. ustawy) . Zwrot zostanie przyjęty tylko wtedy, gdy produkt nie był używany, ani nie został w żaden sposób uszkodzony. Dotyczy to również oryginalnego opakowania.
2. Towary muszą być zwrócone w oryginalnym, nienaruszonym opakowaniu.
Nie podoba mi się zupełnie.. Chusty mają w sobie jakąś elegancję jednak a to to nic... i rozciągnie się na bank..
Im się chyba budziku ustawy pomieszały. Zgodnie z ustawa o ochronie niektórych praw konsumentów, sklepy sprzedające na odległość (czyli sklepy internetowe, ale objemuje to równiez aukcje internetowe) maja obowiązek przyjąć towar w terminie 10 dni od dnia zakupy jesli towar nie jest używany i zwrócony jest w oryginalnym opakowaniu.
A ustawa o produktach niebezpiecznych to inna działka i tu juz mozna zareklamować towar używany, nie mówiąc o odpowiedzilności cywilno-prawnej z tytułu wyrządzenia szkody z tym że szkodę ta trzeba udowodnić.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
koszmar roku, po co ulepszać coś co już jest i jest genialne-czyli chusty?
Nowy użytkownik allegro, z zerowym stanem komentarzy. Czyli nic nie wiemy o produkcie i być może nikt tego jeszcze nie ma.
Ja wstrzymuję sie od komentarza, poczekam na wieści morepig.
![]()
Zosinamama chciałam to samo napisać że oni blisko mnie sąw ofercie mają nosidła, chusty, pouche hmmm może do nich zajrzeć dziś