Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 91

Wątek: czy mi się wydaje, czy to jakiś koszmar..? (dot. "bluza nosząca" ZIABAQLU)

Chusteryczka

Domyślnie

jak dla mnie to przekombinowane. i nonsensowne zarazem bo na 1 ramieniu czasami ciezko a co dopiero na szyi a na niej przeciez Dziec zawisnie jak tego nie mozna nigdzie dopasowac

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

nie mówiąc już o tym, że za 230 to można za*** chustę lub MT kupić.
    Ostatnio edytowane przez mart ; 24-11-2009 o 19:25

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Morepig i jak?
    Spotkanie wypaliło?
    Czekamy na relację)

Chustoholiczka Awatar karolinka251
    Miejscowość
    warszawa-kamionek

Domyślnie

Jeszcze nie byłyśmy bo właścielki nie ma. No i Morepig się pakuje! ale pójdziemy tam

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

kasuję wątek od momentu włączenia się ZIABAQLU do dyskusji.
    jeśli macie ochotę dalej dyskutować - nie ma problemu - ale sprawa ukrytej reklamy, testów i łamania regulaminu jest zamknięta - więc proponuję, jeśli już, skupić się na samym produkcie.

użytkownika ZIABAQLU i wszystkich innych z nim powiązanych ostrzegam, że za łamanie regulaminu grozi ban. to forum to nie jest stragan na który się wchodzi z butami i traktuje użytkowników jak świetnie wyselekcjonowaną grupę docelową.
    Ostatnio edytowane przez mart ; 24-11-2009 o 19:47

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

Mama Kubusia i Basi

Chusteryczka

Domyślnie

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mart Zobacz posta
    ZIABAQLU [...]

traktuje użytkowników jak świetnie wyselekcjonowaną grupę docelową.
    ziabaqlu raczej źle dobrał grupę docelową. Bo jeśli proponuje swój radosny wynalazek celem li tylko zarobku - powinien pozostać na allegro - tam są stada różnej maści zwolenników wisiadeł i.t.p. A jeśli zależy nie tylko na zarobku, ale i wyprodukowaniu czegoś wartościowego dla uzytkowników - to nie tędy droga...

Bluzie - TEJ bluzie - mówię stanowcze nie!

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Odgrzebuję temat, ot, tak - w necie natknęłam się na takie coś: http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/473...ie-niemowletom

Koleżanki reklamujące bluzę z forum zniknęły, może Morepig się czegoś dowiedziała

Ps. ja nadal oczywiście bluzie mówię nie.

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

"Tato, jeśli nie umiesz wiązać chusty albo się jej wstydzisz" - ręce opadają...

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Taki tata kupi, ponosi chwile i wyrzuci i na zawsze zrazi sie do noszenia

Cytuje drugi komentarz:" Byłam na tej stronie - www.ziabaqlu.com fajne mają rzeczy nie tylko bluzy chociaż bluz najwięcej.
    Chusty, pouche, nosidła, kocyki itd...
    zastanawiam się czy kupić mojemu bratu taką bluzę jego syn ma 5 miesięcy, a o chustach mówi, że to są "przereklamowane szmaty na metry" ))) "

Ostatnio edytowane przez nemhain ; 17-12-2009 o 13:19

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ha! tu to poszaleli...

Certyfikaty jakosci http://www.ziabaqlu.com/index.php?p=7 - a co je dostalo...? materialy i nici!!!!
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

wiecie co - ja chciałam już to dawno napisać ale chyba dopiero ciąża mi odwagi dodała... tak naprawdę nikt nawet takiej bluzy w łapkach nie miał a kamieniami rzucać to każdy potrafi...

myślę, że aby oceniać przydało by się sprawdzić z czym ma sie do czynienia co?

a swoją drogą certyfikaty są dokładnie opisane za co są... no i swoją drogą to fajnie że są na stronie bo niektóre firmy chustowe ich nie zamieszczają przecież a nosimy w nich dzieci bez mrugnięcia okiem...

no dobra to sobie pogadałam może mnie nie ukamieniujecie
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Odynko, ja widziałam tą bluze i nawet mi współprace proponowali, a jak te ich bluzki do karmienia fajne są?

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odynka Zobacz posta
    wiecie co - ja chciałam już to dawno napisać ale chyba dopiero ciąża mi odwagi dodała... tak naprawdę nikt nawet takiej bluzy w łapkach nie miał a kamieniami rzucać to każdy potrafi...

myślę, że aby oceniać przydało by się sprawdzić z czym ma sie do czynienia co?

a swoją drogą certyfikaty są dokładnie opisane za co są... no i swoją drogą to fajnie że są na stronie bo niektóre firmy chustowe ich nie zamieszczają przecież a nosimy w nich dzieci bez mrugnięcia okiem...

no dobra to sobie pogadałam może mnie nie ukamieniujecie
    Odynko a pamiętasz ten wątek nim został edytowany przez adminów? Co widać po postach...

Chcieliśmy oglądać i próbować, ale producent zaczął grać "podstawionymi" osobami tzn z tego samego IP był i on i "użytkownik" który sobie je chwalił... I się wątek zapaskudził mocno i został skrócony i pomoderowany...
    A po takich jazdach to choćby samowiażące się chusty sprzedawali to nie kupię i już...
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 20-03-2010 o 20:47
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

bluzki do karmienia są zajefajne. a bluzę widziałam, kawał porządnej roboty. gdyby Zośka nie była za duża to chętnie bym przetestowała. ale przy następnym chuściochu postaram się to nadrobić.
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Tkanina i szycie porządne ale bałabym się dziecko w to włożyć.

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Mayka nie pamiętam bo nie śledziłam... ale nie mówimy tu o zachowaniu poszczególnych osób tylko o ocenianiu produktu, którego się nie zna - ja np. na temat tych bluz się nie wypowiem bo nie widziałam ich na żywo - nie lubię oceniać czegoś czego w ręku nie miałam nawet... i nie nikogo nie bronię bo nie w tym rzecz... czasem po prostu wydaje mi się że dużo tracimy oceniając bez konsumpcji

2014 będzie nasz!

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nemhain Zobacz posta
    Tkanina i szycie porządne ale bałabym się dziecko w to włożyć.
    a ile jest osób, które mówią tak nt chust?

a pamiętasz na targach taką Panią opiekunkę, która nosiła swoją podopieczną w zwykłej bluzce? pamiętam jak wiele osób się zachwycało bliskością tej osoby z dzieckiem... to było naprawdę niesamowite choć to była zwykła bluzka...
    myślę, że warto dać takiej bluzie szansę jak każdej rzeczy jak każdemu człowiekowi - ja coprawda nie mam jak i na kim tej bluzy przetestować ale jak urodzę maluchy to postaram się o testy - jeśli materiał jest porządny to dziecko ma szansę w takiej bluzie być dobrze podtrzymywane i utrzymać odpowiednia pozycję... jestem po prostu ciekawa zanim ocenię...

jeszcze jedno - jako, że tak jak mówię produktu nie znam więc czytam sobie to co jest na stronie i nie wiem czy ktoś czytał zasady bezpieczeństwa i instrukcję wkładania dziecka do bluzy... dla mnie to wygląda na fajną rzecz wspomagającą noszenie...
    Ostatnio edytowane przez odynka ; 20-03-2010 o 21:03

2014 będzie nasz!

Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odynka Zobacz posta
    a pamiętasz na targach taką Panią opiekunkę, która nosiła swoją podopieczną w zwykłej bluzce? pamiętam jak wiele osób się zachwycało bliskością tej osoby z dzieckiem... to było naprawdę niesamowite choć to była zwykła bluzka...
    myślę, że warto dać takiej bluzie szansę jak każdej rzeczy jak każdemu człowiekowi - ja coprawda nie mam jak i na kim tej bluzy przetestować ale jak urodzę maluchy to postaram się o testy - jeśli materiał jest porządny to dziecko ma szansę w takiej bluzie być dobrze podtrzymywane i utrzymać odpowiednia pozycję... jestem po prostu ciekawa zanim ocenię...
    Odynko pamiętam ale ta dziewczyna podtrzymywała dziecko rękami, zabezpieczała je a w tej bluzie niestety nie dociągniesz tak jak w chuście czy MT i to nie tylko moja opinia, rozmawiałam z koleżanką, która ma duzo doświadczenia w noszeniu, widziała te bluzy i wg niej to "niewypał".

Uprawnienia umieszczania postów