Zobacz wyniki ankiety: JakÂą ocenĂŞ dajesz Rapalu?
- Głosujących
- 70. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
http://www.chusty.info/forum/showthr...cenę&p=540602
tu są zdjęcia mojej rapalu afrykańskiej w użytku. Bardzo cieplutka chusta (pewnie nie na lato) ale na ciężkiego dzieciaka ok.
-
Chustomanka
Testowaliśmy niebieską Rapalu. Trochę szorstka w dociąganiu. Ciężko szło, ale już dociągięta bardzo ładnie trzyma, nie czuć ciężaru dziecka (ponad 8 kg), nie opada, nawet po długim spacerze nadal nie musiałam dociągać. Ta kieszonka dla mnie zbyteczna. A nawet przeszkadzała mi trochę w zawiązaniu końcówek. Nie wiem jak mogłabym ją wykorzystać. Ogólnie daję 4. Dziękuję za możliwość testowania.
-
Chustonówka
Niebieska Rapalu. Po pierwsze zupełnie nie mój kolor, więc od razu nie zapałałam do niej wielką sympatią. W dotyku jak flanelkowy kocyk, trochę trudno nam było dociągać krawędzie ale jak już dobrze dociągnęłam to trzymała na prawdę super - czułam taką stabilność, której nie mam w innych chustach (myślę, że to uczucie powoduje grubość i zbitość chusty).
Pierwszy raz wyszedł nam w tej chuście plecaczek i Basia od razu usnęła więc chyba było jej wygodnie
Jak dla mnie zbędna kieszonka i niezbyt ładnie przyszyte metki oznaczające środek chusty. Może gdybym troszkę dłużej ją ponosiła to bym się do niej bardziej przekonała ale na razie daje ocenę 3. Dziękuję za możliwość testowania.
-
Chustomanka
Uprawnienia umieszczania postów