Zobacz wyniki ankiety: JakÂą ocenĂŞ dajesz Rapalu?

Głosujących
70. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

6 8.57%
  • 2

7 10.00%
  • 3

17 24.29%
  • 4

33 47.14%
  • 5

7 10.00%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 104

Wątek: Bebelulu Rapalu (chusta wiązana)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Pierwsze wrażenie po wyjęciu chusty..... brrr... jaki zimny kolor, jaka sztywna...
    Ale.... Młoda marudziła (idące 2 czwórki ) więc niewiele myśląc - potestować trzeba - siup do chusty - spała po 3 minutach.... Może magia tej chusty, może chusty w ogóle.... ważne, że spełniła swoje zadanie, utulona usnęła, a mamunia mogła zająć się praca przy komputerze

Nosiło mi się nie najgorzej, nic nie osiadało, supełek całkiem, całkiem, dociągało się też w miarę.... dałam 4, bo jak dla mnie za sztywna, choć testowało ja wiele osób przede mną

edit: zdjęcie nocne, więc sorki za jakość ale w dzień nie ma mi kto pstrykać, a w nocy.... cóż nie zawsze najlepsze wychodzą

M. X.08 [*] M. X.12

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Kupiłam na allegro drugą Rapalu, brązową, kolor super-bardzo mój. Jest niezłamana ale moja pierwsza nówka-nieśmigana był gorsza. Rapalu wg mnie dobrze nosi nawet gdy jest rozpracowywana, lubię konkretny kawałek chusty, który czuć w rękach.
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Uprawnienia umieszczania postów