Do niedawna twierdziłam że wystarczy, ale ostatnio się nad czymś letnim zastanawiamy (bo M też nosi i wiązaną lubi najbardziej) no i chyba coś z didków wybierzemy....
![]()
przebudowany stosik
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Mój skromny stosik:
- Didek Lena
- Didek Indio Rubinowe
- Storczyk Leo Rouge
- EllaRoo Seattle
- Nati Laguna (od wczoraj)
- MT biało-czarny
Marzy mi się jeszcze kilka Indio i może dla odmiany jakieś paski
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Mój stosik ostatnio przechodzi lifting. Sprzedałam dwie wiązane i jedną kółkową i czekam teraz na dwie inne. Na szczęście to tylko wymiana, więc w tym roku, jeśli chodzio wydatki chustowe, jestem na malutkim plusiku.![]()
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Skromniutko u mnie:
Bebelulu (grzech mlodosci)
Nati Sunset
Girasol (jeszcze go nie widzialam , bo czekam na paczke od rodzicow![]()
No i czekam na MT Tulikowo![]()
U mnie tez cieniutko w porownaniu do Was
Na razie jestem posiadaczka Moby, Zolowear Solstice kolkowej,Ellaroo Ysabel. Zamierzam dodac do kolekcji Indio (jeszcze nie zdecydowalam jakiego, za duzy wybor) i MT
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
musze sobie pstryknac, poprosze meza,zeby mi dzisiaj zrobil sesje zdjeciowa![]()
U mnie lekka zmiana w stosiku:hoppediz helsinki, didek katja i indio lavendel, storch inka, MT od Wroby i czekam na poda od Nelles.
A marzą mi się fale (nie moge zdecydować już które), lana (też nie wiem czy żółta czy różowa), lilek nadal mi się marzy ten nowy.....
u nas to na razie calkiem mizernie, ale pracujemy nad poprawahopp nairobi i kolkowa maya wrap rainbow. marzy mi sie ellaroo la rae i fale jakies didymosa, tylko sie na kolor nie moge zdecydowac - limo albo sekwoja chyba (a najlepiej obie, moze jedna krotsza po prostu
). chociaz niebieskie stokrotki tez ladne... jedyne co mi zostaje to grac w totolatka, a nuz sie uda
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
U mnie to dopiero skromniutko: Hopp Delhi, kółkowa Oppamama i indio czarno-białe. A marzenia:fale didymosa - srebrne i storczyk leo nature, no i jakiś śliczny MT ( na uszycie MT już mamę urabiam, bo ja mam do szycia dwie lewe ręcę)![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
U mnie didymos Julian (miały być srebrne fale, ale mężu kupując nie widział różnicy), storczyk leo natur, samoróbka kółkowa i MT (też samoróbka) i na razie pasuję bo zostanę posądzona przez rodzinę o chorobę psychiczną. A marzy mi się Babilonia Fruit Coctail, tylko nie mam wymówki, żeby ją kupić (druga chusta oficjalnie jest po to, żeby mieć w czym nosić jak pierze się pierwsza, ale trzecia... co by tu wymyśleć)
prosze bardzo: na lato potrzebna cieniutka chusta, zeby sie milo nosilo...Zamieszczone przez mamakangurzyca
dlatego ja czekam z moja ellaroo, najpierw naciagne malza na didka chyba...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja zamierzam kupic MT, zbajerowalam meza,ze to dla niego
Widze,ze chusta go troche oniesmiela, musze go zawsze sama zawiazac wiec strzelilam z tym w dziesiatke![]()
Mam jeszcze lepszy pomysl![]()
Co Wy na to,zeby kupic mezowi chuste na urodziny![]()