Pokaż wyniki od 1 do 20 z 402

Wątek: chusty w Dzień Dobry tvn

Mieszany widok

Chustomanka Awatar piuma
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilka_l Zobacz posta
    No tak bo sobie blugnie czasem
    dokładnie...

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

A ja wczoraj byłam w Tczewie i moje indiowe MT od Myrry ratowało mi przysłowiowy "tyłek" i w przelocie z jednego urzędu do drugiego jakieś dwie dziewczyny z dziećmi i wózkami mnie zobaczyły i dość głośno skomentowały że widziała jedna (myśle że w tv pewnie tvn ) że w nosidełkach nie powinno sie nosić a że chusty tak więcej nie słyszałam bom przemknęła ale widać co tv może zdziałać
    Nie wiem tylko czy ten komentarz był dla tego że myslały że to chusta i że ok czy że niose w nosidle i ze to nie dobrze . Ale nie ważne , ważne że zostały uświadomione i myślą o chustach
    Aha i na poczcie też w Tczewie z resztą jak wysyłałam chusty to Pani zagadała mnie czy to wygodne bo jej corka jest w ciąży i tak o tym myśli więc ja jej odrazu o naszym forum i zachwalanko itd i że jak mieszka w Tczewie to chetnie jej pomożemy No i jestem ciekawa czy byłam przekonywująca i czy nowy chuścioszek się urodzi

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Wcięło mój post\
    Hanti-śliczna i gromadka cudna!!Karmienie-cudne, sama kramię i uwielbiam ten "stan" i widok. Oby częściej taki temat był poruszany i dłużejtrwał problam. A pan Z. się sprzwdził mimi swoich 3 groszy
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Uprawnienia umieszczania postów