Pokaż wyniki od 1 do 20 z 402

Wątek: chusty w Dzień Dobry tvn

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Monik75

Domyślnie

Rewelacja! Baaaardzo mi się podobało
    A swoją drogą jakoś ludzi nie razi golizna na reklamach z bielizną, a jak się pokaże dyskretnie kawałeczek karmiącej piersi to podnosi się krzykNie rozumiem tego, jakś straszna hipokryzja...

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

okzauje sie ze moja mama tez oglądała, ale że karmisz piersią, wogóle nie zauwazyła.
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Domyślnie

Nie dodam nic nowego
    ŚWIETNIE
    aż mi się zamarzyło (publiczne) cycanie... a tu niestety - wnuki nosić w chuście kiedyś będę, ale karmić piersią to już nigdy....

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

mnie wczoraj pani w biedronce zagadnęła (kasjerka - taka co wcześniej sceptyczna była bo "ona swoich dzieci nie nosiła - tak z 50lat...), że widziała program o chustach i nosidełkach i że FAKTYCZNIE dobrze jest w tych chustach nosić i że jakiś pan TEŻ się zawiązał i że ona już rozumie i popiera

A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar yerba

Domyślnie

Hanti, z przyjemnością Was obejrzałam.
    Wyglądasz cudnie - figura, fryzura, uśmiech .

Dzieci tez świetne .

I fajny program wyszedł dzięki Wam.
    I na pewno sporo osób zainteresuje się chustami, a wszak to o to chodzi

(ja z tych co stylu rozmów w DDTVN znieść nie mogą, a już tym bardziej pseudożartów i "lekkich" tekstów prowadzących. Ci nie zawiedli jak zwykle...)
    przychówek: Pierwszy (czerwiec 2007) i Druga (maj 2010)

http://www.pomoz-amelce.pl

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Thumbs up

nie dodam nic nowego- REWELACJA
    zwlaszcza karmienie, takie naturalne. ja tez z tych co karmia wszedzie i odruchowo.
    gromadka FANTASTYCZNA, przesliczna. zachcialo mi sie wieeeelu dzieci

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie

Ja też puściłam mężowi i aż nie dowierzam, że tyle szczegółów zauważył, że Kuba (chyba) dłubał w nosie, Karolka robiła rogi, jak ruszyło karmienie skomentował "dostała co chciała" i oglądał dalej. Śmiał się z reakcji prowadzących, że ich to wszytsko przerosło i chyba dzieci nie mają.
    A jak mu po wszystkim pokazałam komentarze pod programem to już się oburzył, że ludzie w co drugim teledysku i non stop na billbordach piersi oglądają, a tu gdy one służą temu do czego stworzone to wielkie haaalooo!
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chustofanka Awatar mamaLiwii
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

hmm...myśle,że źle zostały odebrane moje słowa....nie neguje-byłam w szoku-bo tak nieczęsty to dla mnie widok
    Ja bym sobie na to niepozwoliła,bo mam cycki jak doniczki wielkie,że jaką kamerę by nie właczyli,kogo by nie chceili ukryc-on zawsze byłby zauważony.A ja swoich piersi się wstydzę-bardziej ma to podłoze psychologiczne.

Troszke zazdroszcze karmienia....ja karmiłam 5 mcy z czego trzy w większości ściągałam...ale kolejnym razem się nie poddam

Ale uważam,że Pieńkowska nie nadaje się do prowadzenia porannego programu,nie nadaje się i koniec.....jakby program,w którym mowa była by o chustach prowadził Prokop.....to ja się zgłaszam na ochotnika,mogę iść...co z tego,że wiedza nijaka z dziedziny chust...będe świecić...oczętami...może nadrobie....

i nie podobało mi sie jak Pieńkowska zapytała dlaczego chusty..i to jej ..bo?????
    odpowiedziałabym bo gówienko...
    Katarzyna-Mama Liwii Walentynkowej niespodzianki oraz mamuśka pływającego grzecznie w brzuszku Adama

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja obejrzałam, jestem zachwycona Waszym występem, hanti, i Tobą w szczególności. Świetna robota! Super materiał. A Wy - piękna rodzinka.
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bezsenność Zobacz posta
    okzauje sie ze moja mama tez oglądała, ale że karmisz piersią, wogóle nie zauwazyła.
    Ja oglądałam z mężem. Wiedziałam już o tym karmieniu ale nic nie mówiłam.
    No i w pewnym momencie mój mąż zakrzyknął:
    - Ooo i cyc na wierzch
    Trudno mi było osądzić czy to była reakcja pozytywna czy nie, więc zapytałam, a on na to:
    - No super! Dziecko było głodne, to nakarmiła, czym się miała przejmować!

Dodam, że ja nigdy nie karmiłam publicznie (Zuza od zawsze była niejadkiem i rzadko wołała), więc mąż nieprzyzwyczajony. A, że zauważył...no cóż, w takich sprawach jest niezwykle spostrzegawczy.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustomanka Awatar piuma
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

A mój niezauważyl, a jak Mu pokazałam to skomentował "sama natura"

Uprawnienia umieszczania postów