A mnie karmienie podobało się baardzo wyszło naturalnie, bo karmienie piersią JEST naturalne.
Brawo Hanti !
Bardzo miło oglądało i się ten program![]()
A mnie karmienie podobało się baardzo wyszło naturalnie, bo karmienie piersią JEST naturalne.
Brawo Hanti !
Bardzo miło oglądało i się ten program![]()
udało mi się obejrzeć w końcu,
wspaniale sobie radzisz z taką gromadką, choć widać, że rozrabiaki i tak się powstrzymywały
![]()
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
Brawo hanti
Super wyglądaliście
A karmienie, piękne, dyskretne![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Hanti! Byłas rewelacyjna!
jak patrze na tak młodą mamuśkę, z czwórka dzieci, zadbaną, usmiechniętą to normalnie sama bym tak chciała.
bardzo mi sie podobało to, że bardziej zalezało Ci na spełnieniu potrzeb dzeci, niz na poprawnym trzymaniu mikrofonu i na wywiadzie.
masz wspaniale dziciaki- ale czego tu sie spodziewać, skoro maja taka mamę.
Gratuluję i gwarantuję że kazda mądra i kochajaca matka zobaczy w Tobie idealny przykład rodzicielstwa.
A te które bedą chciały sie czepić, zaaaawsze znajda pretekst.
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
oj jak ja sie zgadzam! super! tak trzymaj!
przepraszam, ze tak bezczelnie pogrubiam, ale musialabym napisac to samo
rozpiera mnie duma,ze sa takie kobiety na swiecie
chusty, karmienie, ale i pokazanie ze z tak liczna gromadka mozna tak cudo wygladac i sie usmiechac, a nie siedziec na d i sie umartwiac(jak robie to czasem np ja
) guru jestes i tyle
![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
wiecie co jak przeczytałam komentarz p.ali na forum DDtvn to się we mnie instynkty zwierzęce budzą...oj trzepnełabym nie raz taką p.alę w głupi łep!
Hanti bardzo profesjonalnie i naturalnie wypadliście w szkle
mówię to ja niedoszła dziennikarka
a prowadzący niestety do d... tylko to wyrażenie mi przychodzi do głowy![]()
Bardzo miło było zobaczyć program o chustach. Chociaż mam niedosyt, ale rozumiem, że takie programy przeznaczają na dany temat tylko kilka minut. Uważam, że wypadliście rewelacyjnie![]()
No nareszcie obejrzałam!Mało, mało, mało, mało...ja chcę więcej...a czemu by nie cały program o chustowaniu, rodzajach wiązań itd.
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Program super, świetna reklama i zachęta do noszenia w chustach. Do tego Hanti w super naturalny sposób propaguje karmienie piersią. Jestem pełna uznania i szacunkuGratuluje! Napewno wiecej mieliście do przekazania, ale brakło czasu...Ta gromakda urocza i godna pozazdroszczenia!
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Odynka, dzieki za inspiracje
to ja matka-krowa wielocielakowa![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
i ja w końcu obejrzałam.
tak jak myslałam było świetnie
Hanti, ogromne gratulacje![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Nie będę oryginalna i napiszę, że było świetnie.
A kiedy ciąg dalszy?![]()
hanti karmienie bomba, nawet nie wiesz ile to będzie znaczyło dla matek, które wstydzą się karmić w miejscach publicznych. Można!!!
Co do wywiadu i prowadzących, to pokazali poziom dziennikarstwa taki o jakim opowiadała Szczepkowska i Nowicki w tym samym wydaniu. Czyli dziennikarze byli nieprzygotowani, wstyd Pieńkowska i Jagielski.
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/118121-ATELIER-JOANNY-chusty-i-szale-milutkie-i-cieplutkie-otulenie
http://atelierjoanny.blogspot.com/
Pociechy podarowane przez los: Bartek 21.04.1999 i Franek 21.04.2009 Małgorzata 17.12.2010
Bardzo podobał mi się program. Dziennikarze się faktycznie nie popisali, ale oni tam nawet tła nie robili. I jestem zaskoczona Zawitkowskim - ja utknęłam na etapie jego krytyki chustowania
Hanti - jesteście piękną rodzinką![]()
No i jaka fajna reklama Nati![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Obejrzałam, piekna Hanti, piękne dzieciaki
TYlko nie podobało mi się, że nic nie było o nosidłach miękkich. Moja kumpela po obejrzeniu napisała mi, że ma przerąbane, będą ją teraz ganić za noszenie w manduce![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
super!!!
ja też niecierpię Pieńkowskiej, jest jak cement, nic nigdy nie kuma...nie wiem czy takie ma zalecenie od producenta, zeby walić głupa czy taka jestsam Jagielski jeszcze ujdzie w tłoku, szkoda, ze na kompiue na tym małym okienku nie widać dobrze tej Jego miny.
Aniu, karmienie wyszło bardzo naturalnie i ślicznie![]()
Jestem ograniczona i nie potrafię odpisywać na tym forum ddtvn, jak wciskam odpowiedz to mi sonda wyskakuje
A niejaka Pani Ala ze swoimi poglądami mnie wpienia![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007