ile miesiecy ma Kamilka??
znajoma zdziwiła sie ze hanti karmiła na wizji córeczke bo ona taka duza![]()
Ostatnio edytowane przez qqrq5 ; 21-10-2009 o 17:28
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
nie chce mi sie link załadowac
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Widziałam od połowy (na karmienie się nie załapałam). Wyszło super. Aniu, wyglądasz ślicznie. Dzieciaczki były słodziutkie. Wypadliście super. PZ tez mówił bardzo fajnie.
A ja nie widziałam, bo właśnie siedziałam w aucie i jechałam do Gdyni
Może ktoś by wyszperał w sieci co? pliss, tak bym chciała hanti zobaczyć![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ania, bardzo fajny występ! Kuba rozczulił mnie ciągłym głaskaniem Kamilki (jaka ona duża!)
Jagielski oczywiście sceptyczny: jaka ona ściśnięta (o Kamili), Pieńkowska pomocna, ciekawa jestem, czy Prokop dałby się zamotać, przecież jest młodym tatą.
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
a ja Ci, hanti gratuluję odwagi, ze z cała gromadka wesołą do TV poszłas(wyobraziłam sobie moich szaleńców...!)
pokazałaś jak fajnie byc mamą, jak dobrze dawać dzieciom bliskość ()
UROCZO i PIĘKNIE!!!
motanie wyszło świetnie-prosto, szybko i przyjemnie dla obojga-mamy i dziecia- to wazne bo wiele nieznajacch chust osob mysli sobie ze to strasznie trudne sie tak zawiazac. i tu P. Z. tez wyraznie powiedzial ze to kilka sekund zajmuje jak sie poćwiczy troszke i ze na rozne sposoby mozna
i roznice miedzy nosidlami a chustami ladnie podkreslil (te nogi zwisające z nosidla byly dosc odstraszajace)
dla potencjalnej przyszlej chustomamy taki OBRAZ w TVN : mamusia z czwóreczką dzieci-uśmiechnieta, zadowolona i mówiąca bardzo do rzeczy, obok fizjioterapeutyczny guru P. Zawitkowski (a niech se wspólpracuje z kim tam chce)-zamotany i zachwalający- to wielkie wrazenie robi!!! bo mysle ze zanim sie nie zacznie to rodzaje chust, firmy i uklady pomiedzy nimi nie maja zadnego znaczenia (a stosik śliczny!) tak naprawde liczy sie przekaz wizualny i pare haslowych zdan, zeby w glowie zostalo i pracowalo
ogolnie bardzo pozytywnie to wyszlo
dobrze ze do neta odeslaliscie bo tu szybko w odpowiednie srodowisko trafiaoby wiecej takich programów i tak odwaznych chustomam!
[CENTER]szara codzienność? nie u nas![]()
FRANCISZEK (2005),
IGNACY (2007),
HELENA (2009),
ANIELKA (2012),
BASIA (2014)
KRZYSIO(2019)
,MACIEK (2023)
CENTER]
kurcze sorry ale jakie to ma znaczenie? czy to ważne czy i z jaką firmą ktoś jest związany? czy ważne jest to jak się wypowiada o chustonoszeniu i ze popiera i propaguje? zupełnie nie rozumiem tego drążenia![]()
załóżmy hipotetycznie że ktoś zaczął pozytywnie wypowiadać się i propagować chustonoszenie po rozpoczęciu współpracy z jakąś firmą chustową to chyba chwała mu za to i tej firmie też - czy źle myślę?
hanti a Ty się nie martw niczym - wiesz jacy są ludzieskrytykują Ci co zazdroszczą że tak naturalnie macierzyństwo Ci przychodzi i Ci którzy dzieci nie mają, poprą Ci, którym bliska jest rodzina i karmienie piersią... każdy kij ma dwa końce
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
do hanti napiszę jak program obejrzęale i tak jestem pewna że wypadło świetnie!
odynko dobrze prawisz
dodam jeszcze, że może PZ dobrze miał możliwość obejrzenia chust własnie przy bebelulu i wtedy wciągnął się głębiej w temat?
chwała im za to, a nie nagana![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Hanti-Aniu
A karmienie rewelacja
No to wyobrażam sobie Prokopa, jakby nagle taki obrazek ujrzal-hehheh
hanti karmienie wypadło rewelacyjniebardzo dyskretnie -nawet tutaj dziewczyny pisza ze nie zauwazyły a kto jak kto ale my oglądałysmy bardzo uwaznie :>
nie swieciłas cycem po oczach, bardzo.... uroczo to wyglądało![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
Acha, a dlaczego to moja wypowiedź została określona jaka autorytarna a innych dziewczyn nie?
Mam niedosyt, czemu tak krótko. Karmienie na wizji boskie a mina Jagielskiego - bezcenna![]()