pamiętałam, pamiętałam, pamiętałam...i zapomniałam...szukałam jakiejś ikony oddającej stan mojego ducha, ale nie znalazłamj.w. błagam o jakieś nagranie!!! Moje usłużne dziecko na reakcję matki, że głupia jestem jak but, odpowiedziało: trzeba było sobie zapisać, mamuś ! o zgrozo!
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
ufffff jestem
duet prowadzących nie pomagał, tym bardziej kiedy pytania które powinny być kierowane do Pawła kierowali do mnie i odwrotnie.
Z karmieniem to było zupełna "wpadka". Podróż trwała 1,5 godziny w korkach, mała była zmęczona i głodna. Więc miałam do wyboru, albo reklama wrzasku w chuście, albo dać małej to czego oczekiwała. Wiem że w komentarzach będzie z tego błotoi naprawdę moim celem nie było świecenie piersią dla przyjemności.
Paweł miał na sobie zarę i myślę sobie że dwie warstwy materiały w chuście tkanej to nie zbrodnia.
No i przede wszystkim mam nadzieję że przekaz był jasny wisiadła do kosza, nosimy w chustach :jupi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i moja "nowa" fryzura dziękujejuż pół roku się z nią przyjaźnię
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
hanti karmienie było bomba! jak dla mnie najlepsza reklama tego, że chustomama jest zawsze gotowa odpowiadać na potrzeby dziecka
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
no, po waszych komentarzach to nie mogę się doczekać aż w necie będzie to można obejrzeć!
A, hanti nic się nie bój- jedni zrobią błoto, inni będą chwalić- pomożemy![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Jak dla mnie bombowo![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
widać było, że prowadzący mało przygotowani byli
mnie też Pieńkowska wkurza
ale
Prokop to prześmiewca jakich mało, poważne tematy prowadzone przez niego stają się czasem banalne, spłycone i goście wypadają mało wiarygodnie
więc chyba jednak dobrze, że to nie Prokop-Welman prowadzili
jeszcze raz wielkie![]()
woolloomooloo - moje nosidła
http://pogodzinach7.blox.pl/html * http://mei-tai.wix.com/woolloomooloo * http://meitai-by-martala.blogspot.com/
Widziałam nie od początku (nie widziałam felietonu), ale bardzo mi się podobało
I p. Zawitkowski (tylko krowa nie zmienia zdania, nie ważne, co kiedyś mówił i z kim współpracował, ważne, że promuje noszenie dzieci w chuście i nawet coraz bardziej pionowo)
I Hanti z dzieciakami super
A Jagielski trochę burak, jego teksty beznadziejne - "Ona taka ściśnięta" - jak Kamilka chciała wyjść, i "Zrobiliście dobre wrażenie, przynajmniej estetyczne" czy jakoś tak. A karmienia nie widziałam, Hanti - jesteś normalnie guru dyskrecji
A skutek tego materiału jest na razie taki, że na "Kawałku szmaty" jest kilka pytań o "pierwszą chustę dla dziecka" i "Co zamiast BabyBjorna, do którego straciło się zaufanie" założonych zaraz po 10:45, czyli krótko po programie![]()