Hanti było suuuuuuper.
Dzieciaczki wspaniałe, takie radosne i spontaniczne.
Oby częściej takie programy w TV
Hanti było suuuuuuper.
Dzieciaczki wspaniałe, takie radosne i spontaniczne.
Oby częściej takie programy w TV
Mama Urszulki (luty 2008) i Moniki (wrzesień 2012)
bardzo mi sie podobało)
najbardziej dzieci hanti)
(nie zauważyłam w ogóle karmienia-jeeeny, ale ja bystra jestem)
i zawsze Anię Orłowską lubiłam - a teraz że chce motać jeszcze bardziej ją lubię)
super!!!!
Jutro albo dziś popołudniu na stronie DDTVN na forum pewnie pojawią się komentarze do tego tematu...zobaczymy jaki był odbiór....
![]()
Adam 2009
Alicja 2011
[QUOTE=hanti;395218]zapraszam jutro, godzinę dokładną będę znała wieczorem (póki co ok 10)
Hej Hej,
widziałam program DDTVN dziś rano, bo korzystając z możliwości jakie daje zwolnienie lekarskie byłam wtedy w domu
powiem tylko: super supernawiasem mówiąc fajowe masz dzieciaki,
a sam program był bardzo sympatyczny i naprawde uważam, że dla wszystkich nieznających chusty - przekonującypozdrawiam serdecznie.
Paulina
Antonina 30.10.2008r.
Dodam jeszcze, że karmienie najmłodszej twojej pociechy zupełnie mnie rozczuliło![]()
Antonina 30.10.2008r.
I jeszcze coś - bardzo pięknie zabrzmiało to, że najmlodsza córeczke zaraz po urodzeniu nosil i tulił tata jak mama nie mogłaTo bardzo ważne zdanie dla wielu dzieci jeszcze w brzuszkach
![]()
Pierwsze co zrobiłam to poleciałam do teścia i kazałam nu włączyć tv. bo generalnie byl na nie jak malego tak "ściskałam"zobaczymy co teraz powie
Hanti było slicznie. spryciara tez karmienia nie zauważylam, ale co sie dziwic pewnie tam koczowaliscie 2 h, zanim sie zaczeło. Gratulacje dzieci sliczne, Jak mowiłaś o malutkiej noszonej przez męża zaraz po cesarce to az mi łzy ze szczescia waszego poleciały po policzkach eh ... .
wypieki z radosci mam az do taraz
Paweł Z. dorze ze był na nie co do nosidełek.
gratulacje)))))))
Szkoda ze tak krotko, ale mysle ze to nie ostatni razy tam byliście.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
A jak Pieńkowska się do pomocy przy rozmotaniu Małej rwała....![]()
![]()
![]()
Adam 2009
Alicja 2011
hanti -brawo za nową fryzurę !
karmienie musialo byc dyskretne bo tez nie zauważyłam![]()
a największy szok po programie:
zawitkowski sie nawrócił
aż miło było sluchac jak zachecał do chustowania, chociaz zgodze się z morepig, ze wiażąc tak jak on sama balabym sie pionizowac![]()
Ostatnio edytowane przez lola_22 ; 21-10-2009 o 11:07
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Oj też wole Prokopa i Wellmana jak tylko program się skończył to ja do Marysi to co zachustujemy się
Normalnie miałam ochote ponosić
To chyba dobry znak
(tylko od razu mam myśli czy ja dobrze wiąże, czy te nóżki nie za szeroko małej robie ?
) Bo hanti tak ładnie miała zawiązane
![]()
cudnie było! a pan z. musiał swoje 3 grosze o pionie wtrącić... ale i tak dobrze, wreszcie o chustach pozytywnie się wypowiedział, a nosidełka zdyskredytował.
a gromadkę masz WSPANIAŁĄ, hanti!
Dziewczyny, Zawitkowski się nie nawrócił. on od dawna pisze, że chusty są cacy a nosidła be. On tylko zaczął glośno o tym mowic, bo ma umowe z Bebelulu. On na sobie miał chustę właśnie tej firmy.
włączyłam komputer tylko po to, żeby napisać żejestem zachwycona!!!
naturalnie, spontanicznie, ślicznie, przekonywująco!!!
hanti byłaś świetna!!!!!
nawet Twoja trema była urocza, wątpię czy jakaś mama z czwórką dzieciaków przy sobie dałaby radę więcej powiedzieć na żywo w tv
za karmienie na wizji należą Ci się brawa wszechczasów!!!
wcześniejsze programy o chustach w tv zalatywały sekciarstwem(przepraszam, jeżeli kogoś tą wypowiedzią mogę dotknąć, ale to tylko moje odczucia) a ten był taki naturalny, nic na siłę, bez przekonywania, że to najlepsze dla Waszych dzieci itp i taki sposób przedstawiania chustonoszenia uważam za najskuteczniejszy!
jeszcze raz wielkie![]()
hanti jaka Ty śliczna jestes
Bardzo ci pasuje ta fryzurka i teraz juz wiem ze tatuaz masz w 100 % odpowiednio dobrany
Co moge powiedziec... Podobało sieBardzo
Masz super dzieciaki
Świetnie wyglądaliscie
i jeszcze upowrzechnienie karmienia piersia
Super bylo i tyle
Tez zaluje ze akuratnie an tych prowadzacych padło![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
bo karmienie Ani bylo naturalne i dyskretne
takie, jakie jest z natury
dym wokol niego jest z niezrozumialych dla mnie przyczyn
zadna kobieta nie marzy o machaniu biustem
dobrze, ze Kamila postanowila ssac![]()
hanti świetnie!
( a tak przy okazji to Jesteś bardzo bardzo ciepłą i radosną osobą
chusty górą!![]()
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com