Pokaż wyniki od 1 do 20 z 402

Wątek: chusty w Dzień Dobry tvn

Mieszany widok

Domyślnie

Biedronko, ale to jest niesmaczne. Nie mam zamiaru chołubić PZ tylko dlatego, że nie lubi nosidełek tylko chusty. Wg mnie facet jest słaby, wypowiada się np o karmieniu piersią wygadując wielkie bzdury. A to, ze współpracuje z bebelulu to oczywista oczywistość. W dzisiejszym świecie rządzi pieniądz, nie idee. Mnie to zniesmacza,więc o tym mówię.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Kejzi - ale Z. miał na osbie Zarę nie Bebelulu (chyba że tylko mi się wzór Zarowy na tej hcuście ukazywał).

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie

Miał w studio Zare Terracote na sobie

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Domyślnie

byc moze, ja nie widziałam, jesli tak było to byc moze zagalopowalam sie

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie

A pana PZ i tak lubię od zawsze. W każdym razie dla noszenia dzieci robi dość dużo IMO

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

było super.. i szybka "akcja cyc"... rewelacja!

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

hanti, bylo extra!!!
    pieknie ci w nowej fryzurze!!!!
    a jekie dzieciaki juz duze...chyba dawno ich nie widzialam
    Kinia ewidentnie potrzebowala swojego mikrofonu - duze niedopatrzenie realizatora
    pana Z. lubie - medialnie musi byc bardzo ostrozny, w koncu rozni ludzie go sluchaja i czesto stosuja 100% i bezrefleksyjnie uslyszane rady...na zywo jest o wiele - rozsadniejszy i naprawde fajne rzeczy gada i o noszeniu i o opiece nad maluchem (o laktacji z nim nie rozmawialam to sie nie wypowiadam )

DB PBC

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hexi Zobacz posta
    pieknie ci w nowej fryzurze!!!!

O co chodzi z tą nową fryzurą
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chusteryczka Awatar monia52
    Miejscowość
    Chwaszczyno koło Gdyni

Domyślnie

Super! Gratulacje Karmienie na wizji bomba, naturalnie! Wkurzyło mnie tylko, że Zawistowski generalnie NIE pionizacji w pierwszych miesiącach i że Pieńkowska tak bała się, że dziecko wypadnie.
    Stasia 03.05.2008 , Jack 12.10.2009 , Toboma 3.07.2012

Chustonoszka Awatar krysiia
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

wszystko pięknie wyszło

podziwialiśmy dzieciaki, każde miało coś do powiedzenie, tylko mikrofon był jeden

nareszcie coś się zaczyna mówić o chustach

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kejzi Zobacz posta
    Biedronko, ale to jest niesmaczne. Nie mam zamiaru chołubić PZ tylko dlatego, że nie lubi nosidełek tylko chusty. Wg mnie facet jest słaby, wypowiada się np o karmieniu piersią wygadując wielkie bzdury. A to, ze współpracuje z bebelulu to oczywista oczywistość. W dzisiejszym świecie rządzi pieniądz, nie idee. Mnie to zniesmacza,więc o tym mówię.
    Twoja oczywista oczywistość już od bardzo dawna nie jest prawdą. warto sprawdzić informacje, które podaje się z taka pewnością

a PZ jest bardzo sympatycznym i mądrym gościem. lubię go. robi naprawdę wiele dobrego wypowiadając się w mediach. a wiadomo, że informacje dla tv musza byc podane jak w najprostszej formie, żeby trafic do większej liczby odbiorców.

czekam niecierpliwie na materiał w necie. obejrze z przyjemnością
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Domyślnie

Każda z nas wypowiadajac się jest swych słow raczej pewna, faktycznie moja wiedza sie przeterminowałam ale faktem jest, ze facet zmienil zdanie na temat chust w czasie kiedy "polubił' Bebelulu.
    Moj blad, ze nie napisalam w czasie przeszlym.
    Nie wiem, ile z was widzialo jego wypowiedz, ze smoczki Avent nie zaburzaja naturalnego odruchu ssania u niemowlat. Może zmienil firme?

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kejzi Zobacz posta
    Każda z nas wypowiadajac się jest swych słow raczej pewna, faktycznie moja wiedza sie przeterminowałam ale faktem jest, ze facet zmienil zdanie na temat chust w czasie kiedy "polubił' Bebelulu.
    Moj blad, ze nie napisalam w czasie przeszlym.
    Nie wiem, ile z was widzialo jego wypowiedz, ze smoczki Avent nie zaburzaja naturalnego odruchu ssania u niemowlat. Może zmienil firme?
    A czy możemy dać już temu spokój, bo to ni eo to tu chodzi przecież. Chodzi o propagowanie noszenia w chuście i o występ Ani w tym wątku, a nie o wieszanie psów na PZ. Daj mu już spokój, proszę.
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustomanka Awatar britta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanti Zobacz posta
    duet prowadzących nie pomagał, tym bardziej kiedy pytania które powinny być kierowane do Pawła kierowali do mnie i odwrotnie.
    tez mialam takie wrazenie czasem wychodzilo tak, jakby to pan Pawel byl doswiadczonym nosicielem, a znow o to czemu w wisiadle niezdrowo, pytali Ciebie (oczywiscie nie watpie, ze to wiesz)

z karmieniem wyszlo naturalnie, wcale niczym nie swiecilas - niektore foremki nawet nie zauwazyly

PS mam nagrany program, jesli sie dowiem jak, to sprobuje wrzucic

Uprawnienia umieszczania postów