Pokaż wyniki od 1 do 20 z 94

Wątek: Rosyjskie kurtki i poncho dla chustowych mam

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Nagar
    Miejscowość
    Ukraina

Domyślnie

sprobuje dopomoc Wam, dziewczynki. Chocz jestem sama z Ukrainy, bardzo dobrze rozumiem jezya rosyjskiego.

Odrazu powiem tak: te kurtki sa bardzo eleganski oprocz naszych ukrainskich. Kosztuje drozcze od ukrainskich, ale wyglada fajne.
    Powiem jeszcze, ze dostawa paczki musi kosztowac dostatnio drogo.

Teraz synek bede spac i sprobuje wszystko ze strony przetlumacic na polski i podpytam swoja kolezanke z Rosji, czy mozliwa jest dostawa do Polski.
    http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
    Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nagar Zobacz posta

Odrazu powiem tak: te kurtki sa bardzo eleganski oprocz naszych ukrainskich. Kosztuje drozcze od ukrainskich, ale wyglada fajne.
    Powiem jeszcze, ze dostawa paczki musi kosztowac dostatnio drogo.
    Nagar, czemu uważasz, że ukraińskie kurtki są mniej eleganckie od rosyjskich? To tylko kwestia gustu, czy też może je na żywo i możesz coś więcej napisać? Czy na żywo wyglądają gorzej niż na fotkach? Na zdjęciach są fajne, ale materiał z bliska może już nie wyglądać tak fajnie.
    Z przelicznika wczorajszego kursu walut wychodzi, że rosyjskie są tańsze od ukraińskich.

Uprawnienia umieszczania postów