Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: A w czym się nosi w Wietnamie?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yukka Zobacz posta
    w wietkandze.
    to miał być żart? mało zabawny...
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Szukałam chust i pieluch wielorazowych na Filipinach i w Tajlandii przez znajome mojego brata. Nie będę cytować odpowiedzi, bo łapię doła w skrócie odpowiedzi skupiały się na tym, że jestem jakaś dziwna i przestarzała!!! dzieci przecież najhigieniczniej jest trzymać w jednorazówkach (i tu szerokie opisy różnych marek), a wozi się w wózkach...to naturalne i oczywiste. A chusty, no cóż, są niebezpieczne dla małego kręgosłupika!
    Chyba bez komentarza...

Chustonoszka Awatar pama

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama-japonka Zobacz posta
    Szukałam chust i pieluch wielorazowych na Filipinach i w Tajlandii przez znajome mojego brata. Nie będę cytować odpowiedzi, bo łapię doła w skrócie odpowiedzi skupiały się na tym, że jestem jakaś dziwna i przestarzała!!! dzieci przecież najhigieniczniej jest trzymać w jednorazówkach (i tu szerokie opisy różnych marek), a wozi się w wózkach...to naturalne i oczywiste. A chusty, no cóż, są niebezpieczne dla małego kręgosłupika!
    Chyba bez komentarza...
    myślałm że jest trochę inaczej niż u nas

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Okazuje się, że nie. Albo może nie w kręgach znajomych mojego brata. Po prostu w większości krajów za postęp uważa się odejście od naturalnych i sprawdzonych sposobów. Kiedyś podróżując po Indonezji, w totalnej wiosce, wydawałoby się nietkniętej cywilizacją, obok warzywek w sprzedaży była...coca-cola.

Chustonówka

Domyślnie

Zatęskniłam, za podróżami gdy zobaczyłam te zdjęcia. Tak mi się marzą wyjazdy pod tytułem "Chusty Świata" Co Wy na to?

Uprawnienia umieszczania postów