Pokaż wyniki od 1 do 20 z 176

Wątek: Ukraińskie kurtki dla dwojga

Mieszany widok

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie

O to ja jestem posiadaczką kurtki Yamamy wersja cieplutka. W zeszłym roku zamówienie koordynowała mi Nagar - kurteczka sztuk jeden przyjechała pociągiem w Wigilie do W-wy.
    Kurtka jest rewelacyjna, cieplutka, ładnie dopasowana. Moja ma opcje noszenia na plecach bo taka zamawiałam i taka została dla mnie uszyta. Jest kaptur dla mamy, dziecka, dodatkowy polarek na ochronę szyi dziecka, Panel tez można wypiąć i nosić sobie jako zwykłą kurtke i jest ok. Miałam wcześniej kurtke MaM i była krótka i podwiewała, a ta jest do połowy uda, ściągałam gumke na dole i juz było super. Na prawdę polecam kurtałe!
    Dwie fotki poglądowe - może mało wyraźne, ale pod ręką nic innego nie mam:

Chustomanka Awatar Mania
    Miejscowość
    Czerwionka-Leszczyny, Ornontowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asiorek Zobacz posta
    O to ja jestem posiadaczką kurtki Yamamy wersja cieplutka. W zeszłym roku zamówienie koordynowała mi Nagar - kurteczka sztuk jeden przyjechała pociągiem w Wigilie do W-wy.
    Kurtka jest rewelacyjna, cieplutka, ładnie dopasowana. Moja ma opcje noszenia na plecach bo taka zamawiałam i taka została dla mnie uszyta. Jest kaptur dla mamy, dziecka, dodatkowy polarek na ochronę szyi dziecka, Panel tez można wypiąć i nosić sobie jako zwykłą kurtke i jest ok. Miałam wcześniej kurtke MaM i była krótka i podwiewała, a ta jest do połowy uda, ściągałam gumke na dole i juz było super. Na prawdę polecam kurtałe!
    Dwie fotki poglądowe - może mało wyraźne, ale pod ręką nic innego nie mam:

a jaki masz rozmiar kurtki?
    Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie

hm...wydaje mi sie ze mam M. To jest taka typowa 40 nasza, dzieć w kurtce na zdjęciu ma rok i rozm 86.
    Przy zamówieniu podałam swoje wymiary i mi doradzono, który rozmiar będzie najlepszy.
    Może jutro wieczorem ją pomierze to Wam to pomoże?

Chustomanka Awatar Mania
    Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asiorek Zobacz posta
    hm...wydaje mi sie ze mam M. To jest taka typowa 40 nasza, dzieć w kurtce na zdjęciu ma rok i rozm 86.
    Przy zamówieniu podałam swoje wymiary i mi doradzono, który rozmiar będzie najlepszy.
    Może jutro wieczorem ją pomierze to Wam to pomoże?
    dzięki i jeszcze napisz ile masz wzrostu a który masz model, bo jakos nie mogę znaleźć na stronie, która to jest ta Twoja kurtka?

zerknęłam raz jeszcze na te kurtki, okazało się, ze u mnie tłumaczenie strony na polski działa i udało mi się wreszcie odnaleźć kurtki zimowe: http://yamama.com.ua/76560-kurtki-yamama-zimnie.aspx tylko one kosztują 127 euro, czyli drogo jak dla mnie..

Ktos wcześniej pisał, że cena to niecałe 400 zł, czy to chodziło o zimowe czy jesienne kurtki?
    Ostatnio edytowane przez Mania ; 24-11-2011 o 10:28

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

dziewczyny słuchajcie rozmawialam z Nagar no i ona mi podpowiedziała ze mozemy o pomoc prosić Lawendax.
    Z Olą też już sie spisałam no i w razie czego Ola moze sie podjąć zamówienia.

Chustomanka Awatar Mania
    Miejscowość

Domyślnie

to ile osób jest chętnych i jaka faktycznie jest ta cena? gdyby to było około 400 zł, to rozważę zakup (tzn. ja jestem chętna, ale muszę jeszcze męża przekonac, że to dobrze wydane pieniądze), no ale jak będzie droższa to na pewno odpadam. I chyba powinnyśmy się troszkę pospieszyć, żeby kurtki nie były na przyszłą zimę

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Tak jak napisała Agut mogę zamówić kurtki. Ceny są takie jak u producenta razy aktualny kurs EURO.
    Najcieplejsze kurtki zimowe kosztują w granicach 127-145 Euro.
    Do tego należy doliczyć koszt wysyłki kurtki kurierem w Polsce czyli 16 zł.
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Uprawnienia umieszczania postów