Powodzenia! Dzięki i miłego nocnikowania,
Kinga![]()
Powodzenia! Dzięki i miłego nocnikowania,
Kinga![]()
Kinga Cherek,
- Autorka książki i eBooka: www.bezpieluch.pl
- Producent chust: www.chusta.pl
- Producent pieluszek wielorazowych i chust: www.tetro.pl
- www.szkolachustonoszenia.pl
Mój M obejrzał i twierdzi że nauczył się rozpoznawać po mince kiedy mała robi siusiu.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Super!
A mój mąż przy drugim bezpieluchowym dziecku tak już się wyrobił, że równie dobrze rozpoznaje sygnały toaletowe u swoich, jak i u zupełnie obcych, pierwszy raz widzianych niemowlaków
Właśnie ostatnio robił zdjęcia na chrzcie jednego maluszka. Obsługa fotograficzna obejmowała nie tylko uroczystość, ale też parę fotek pamiątkowych w domu, podczas przygotowań. Dzieciaczek spał (okazja do pięknych fotek), po czym się obudził (okazja na piękne siusiu, prawda?
) i zaczął robić bardzo charakterystyczne miny. Mój mąż zatem (między jednym pstryk a drugim
) woła mamę maluszka i mówi jej, żeby przyszła szybko, bo maluch właśnie chce zrobić kupę!
Jego sugestia nie została wzięta poważnie
A za chwilę trzeba było zmieniać pieluchę![]()
Mężowie górą!!!![]()
![]()
Kinga Cherek,
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Weronika Magdalena 09.10.09
http://weronikamagdalena.blog.pl
czekamynaczerwcowegochłopca2017
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
wow, fajny filmik, przeczytałam ostatnio też wątek annymamyalexa i już wiem jak to zacząć w praktyce
od 2 dni obserwuję moją 3tygodniową pannę, i z kupą co nieco widzę, ale na siku nie mam pomysłu :/
jakie sygnały przed siku Wasze dzieciaki nadają? bo ja tylko widzę siku w trakcie przy przewijaniu - leżąc na plecach nóżki żabie się rozluźniają i lec. ale wcześniej??
Weronika Magdalena 09.10.09
http://weronikamagdalena.blog.pl
czekamynaczerwcowegochłopca2017
Na początek mam skuteczną poradę:
Jak nie wiadomo o co chodzi, to znaczy, że chodzi o... siku!
Poważnie, przy najmniejszych szkrabach tak to właśnie najczęściej jest.
Przy takim właśnie podejściu dużo łatwiej jest zaobserwować już te konkretne sygnały danego dzieciaczka.
bosssskie jesteście...
![]()
Kinga Cherek,