Witam
Wczoraj się witałam i martwiłam czy spodoba mi się indio na które czekałam... no i podoba się bardzo!TAki dziwny kolor kupiłam -naturalny z jasno błekitną nitką, z lnem. Z bliska materiał piękny! z daleka troche zielonkawy
![]()
Witam
Wczoraj się witałam i martwiłam czy spodoba mi się indio na które czekałam... no i podoba się bardzo!TAki dziwny kolor kupiłam -naturalny z jasno błekitną nitką, z lnem. Z bliska materiał piękny! z daleka troche zielonkawy
![]()
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)
ładniutki![]()
bardzo ladny![]()
Mniam, mniam, mniam![]()
oj piekna chusta, wszystkie indiofilki wydaja teraz ze swoich piersi okrzyk zachwytu
koniecznie prosimy o zdjecia w akcji! np. indio eis na spacerze, albo w kawiarni, albo przy kotletach itp.![]()
No właśnie, zdjecie w akcji poprosimy!
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
mniamniusny lodowy![]()
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
sliczny![]()
Amelka 07-09-2007
Olaf 21-10-2012
piękności cudności![]()
niech się dobrze nosi!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
wczoraj byłam na spacerze - ale nie było komu fotki trzasnąćZamieszczone przez petisu
Nosi się świetnie - ale to wiecie
![]()
niestety chościoszka od paru dni ma katar - teraz doszedł kaszel, za oknem leje - więc posiedzimy pewnie w domu.
Co do kotletów -to czekam az uda mi sięmałą na plecach zawiązaćusilnie próbuje - niestety na razie udało mi się tylko raz
i to bardzo nieudolnie...
pozdrawiam
kasia
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)