Może to i dobry pomysł, pomyślę![]()
Ja bym musiała mojego dać zmniejszyć, bo za duży wyszedł, ale niestety teściowa do końca wakacji ma u siebie dzieci szwagierek, więc nic z tego![]()
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Linda, jak Ci sie nosi w tym hotslingowym pouch'u? Ja wlasnie zamowilam czarny(bo tylko taki mieli w moim "kobiecym" rozmiarze 1). Zamawialam w angielskim e-shopie; tylko jeden ze znalezionych przeze mnie oferowal pouche hs w rozmiarze 1. Moze zle szukam?
przepraszam, nie znam się - Lola, czyli kto? gdzie? poproszę o linkaZamieszczone przez Ania z Tulikowa
![]()
Iga 29.01.2008 i Ignacy 9.08.2010
[quote=baba-iga][quote="Ania z Tulikowa":3icozrnw]Lola sprowadza śliczne hotslings[/quote]
przepraszam, nie znam się - Lola, czyli kto? gdzie? poproszę o linka[/quote:3icozrnw]
prosze bardzo [url="http://www.zamotana.blogspot.com/"]http://www.zamotana.blogspot.com/[/url]
własnie licytowalam pieknego Hotsa na ebayu i jakis łepek bez komentarzy mnie przebił![]()
![]()
dzięki (kompletnie nie wiem o co chodzi na tej stronie, ale poradzę sobie...)
ale Lola do 10.09. na urlopie, wiec i tak z zamowieniem trzeba poczekac ...
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
a czy któraś z was testowała rodzime pouche? np.:
kangoogoo.com (Brzegi wypełnione są miękkim materiałem)
lub chusty.pl i jeszcze gugu-gaga.pl?
ceny zagranicznych pouchy są jakieś kosmiczne.... ale może warto? tzn.: co takiego ma hotslings lub rockin` baby czego nie ma np.: kangoogoo.pl?
Pouch z chusta.pl nie ma wypełnionego brzegu, no i jest jednostronny, a kolor przebija (mam moro), chociaż ogólnie nosi się nieźle, ale teraz zamówiłam u Petisu i podejrzewam że mój moro pójdzie w zapomnienie![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
dziewczyny nie znam wasZamieszczone przez Dagmara
- u petisu - czyli gdzie???
chusta.pl niestety dość mocno sie rozciąga![]()
u Petisu tzn na gugu-gaga.plto chyba dziewczyna która najlepiej się przygotowała do szycia pouchy, bo wie jakiego materiały użyć, jak wypełnić brzeg, robi wzory jedno i dwustronne
Ja też czekam na pouchaale najpierw materiał dla mnie musi przyjść
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
a czy petisu robi też te wypełnione brzegi???
napisałam wszystko na górze![]()
![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
przepraszam - jakaś niecierpliwa jestem.
niedawno wpadłam na pomysł sprawienia sobie poucha, bo przyłapałam się na tym, że na krótkie dystanse najchętniej noszę dziecko na biodrze. no i tak uczepiłam się myśli zakupu poucha, że już chcę go mieć![]()
gugu-gaga.pl
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Dziewczyny, te wasze pouchy mnie poruszyły. I świetne sa kolorystycznie pouchy kangoogoo. A ze sama sobie jeden uszyłam, to jutro najeżdżam na hurtownię,(podobno mają bawełnę z 2-3 % lycry) i uszyję sobie jeszcze.![]()
boszzzzz... pouch wygląda na prosty do uszycia - gdybym tylko miała maszynę do szycia!![]()
Hehehe, z tego co pamiętam, Hanti szyła ręcznie![]()
szyłam i mam go do dziś dzień i sprawuje się dobrze, teraz hanti się rozleniwiła i szyje na maszynie, ale za to nie tylko dla siebie![]()