Czy ktoś juz ma nowa manduke? Na zdjeciach u juliwek ten kolor jest taki piekny, własnie oliwkowo-khaki,nie taki szary.Ale jak ona naprawde wygląda????
Czy ktoś juz ma nowa manduke? Na zdjeciach u juliwek ten kolor jest taki piekny, własnie oliwkowo-khaki,nie taki szary.Ale jak ona naprawde wygląda????
ja ją będę miała prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, to zrobię zdjęcia jak nikt nie będzie miał wcześniej.
jak dobrze pójdzie to będę miała w tym tygodniu, jak źle to w przyszłym![]()
olive blusch od wczoraj do mnie w drodze
podobno jestem pierwszą w UK, która ją będzie miała
będę miała obydwie olivki (jedną pożyczoną), więc będę mogła je porównać![]()
mam juz olive blusch
jak tylko forum, zacznie chodzic normalnie to wkleje fotki
bedzie porownanie miedzy olivkami![]()
kurcze to napisz chociaz jak wypada porownanieja czekam wlasnie na olive blush ale nie ukrywam,że to grove podbił moje serce ale niestety chyba już nie do zdobycia...
Kasia
Mama Hani(15.09.2005) i Rysia(31.08.2009)
Z racji tego, iż chwilowo posiadam obydwie olivki mogę je razem porównać
kolor bazowy mają dokładnie taki sam.
wzór na nowej jest ciemniejszy (ciemna oliwka)
naszywki oczywiście różne olive blusch jest z czerwonymi, olive groove turkusowymi
wzór na kapturkach po zalozeniu na glowke jest z innych stron (blusch ma na wewnatrz, groove w srodku)
różnią się też wszyciem logo
i jednym szczegółem (szyciem) widocznym na zdjęciu
klamry, pasy, cała reszta według mnie taka sama
tyle o samych manducach
jesli chodzi o reszte, to nowa olivka nie ma plecaczka (!)
Porownanie na zdjeciach (kolor oczywiscie nie szary tylko oliwkowy)
front
front z kampturkami
wnetrze
różnice
![]()
loga
Michas w manucach
![]()
ze zdjec podobaja mi sie obydwie![]()
blush zdecydowanie ladniejsza, jak dla mnie ideal. i wzor na kapturku i kolor wzoru i czerwona wstawka - fajniejsze niz w grove. szkoda tylko, ze nie zrobili czegos z ta wkladka dla niemowlaka - ona troche niewygodna jest. chce ja! niech tylko ktos kupi moja jardin-noir.ewadbr - dobra robota
Fotki niestety nie oddają ich koloru, ale różnice między nimi widać![]()
ale fajne dokładne zdjęciapiękne obie, już się nie mogę mojej osobistej blush doczekać, bo czekam i czekam ... a przydałaby mi się bardzo
Fajna ta blush.No to sie ciesze,ze zamówiłam i tez czekam niecierpliwie na swoja![]()
Kasia
Mama Hani(15.09.2005) i Rysia(31.08.2009)
Ewadbr, bardzo Ci dziekuje,za swietna fotorelacje. Ja miałam nadzieje,ze ten kolor nie bedzie taki brazowy jak w groove tylko bardziej w zielony/khaki.
Zdecydoewanie bardziej blush mi sie podoba.
Słyszałam ,ze nowe manduki nie maja plecaczka. Trzeba plecaczek kupic. Szkoda.
A jak z jakoscią?
a mi się bardziej podoba ta stara. może pojawią się teraz na bazarku?