Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: a myślałam, że bez wózka (i bez samochodu) się nie da...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

no to i ja dołączę, bo w końcu się odważyłam wyjśc z młodymi bez wózka i się da, teraz sobie niewyobrażam by spacer odbywał się u nas inaczej i w sumie same plusy u nas bo nie muszę targac ciężkiego wózka i wszędzie w końcu mogę wejśc nie martwiąc się czy wózek mi przejedzie, żałuję tylko że tak długo bałam się tego
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

a no właśnie! wszystkie sklepy dostępne! kurtkę sobie rozpinam coby sie nie ugotować.
    ale dzis to juz nie wychodze, tak pieknie na dworze jest...
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cześć,
    ja dzisiaj zadebiutowałam w tej jesiennej aurze. od niedawna nosze małego, bo w sumie zaczełam 3 tygodnie temu, ale mielismy tydzien przerwy na pobyt w szpitalu. o dziwo, własnie pod koniec pobytu chusta najbardziej sie przydała, bo lekarz kazał nam chodzic na spacery, a nie chcielismy przywozic wozka, zeby czegos nie wywiezc. dlatego z małym smigalismy w chuscie, oczywiscie budzac duze zainteresowanie na oddziale i w oklicy. po naszym powrocie ze szpitala zmieniła sie aura i nie wiedziałam jak małego ubrac, czy polar na nas dwoje wystarczy.dzisiaj sytuacja zmusiła mnie do wyjscia. moj pies bardzo potrzebował spaceru a nie było nikogo innego w okolicy, kto mógłby go wyprowadzic.zaryzykowałam, no i wyszło super. bardzo sie ciesze. mam nadzieje sie uaktywnic w noszeniu małego. ale musze uzupełnic jego garderobe o polarowe wdzianko i moze osłonke dla nas?! na razie bedziemy biegac pod wspolnym polarem i parasolem

Chustoholiczka Awatar barbamama
    Miejscowość
    Sumatra

Domyślnie a na mieście?

ja noszę swojego maluszka od urodzenia (ma dzisiaj 8 tyg.) i wiele wypraw już za nami ale zawsze stresuje mnie jedna rzecz, jak np idę do lekarza, to że nie będę miała, gdzie po wyjściu z gabinetu odłożyć na chwilę Ignasia by się zamotać... macie na to jakiś sposób ?

Chustoholiczka Awatar JustNik

Domyślnie

magda.bam

w przychodni bywaja przewijaki. jak nie to te lezanki na ktorych lekarz bada. a jak juz nie ma gdzie odlozyc dziecka bezpiecznie, to kladziesz swoja kurtke na podloge, i dziecko odkladasz na nia. zazwyczaj podlogi w przychodniach nie sa az tak brudne... zreszta z malym dzieckiem nie da sie byc super czystym nonstop nacodzien

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

a ja w takich sytuacjach motam w domu 2X i wkładam i wyciągam wedle potrzeby, problem z głowy tylko się ludzie na mnie gapią dziwnie, jak bez dziecia taką szmatą jestem omotana, hehe.... może to taka moda
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustoholiczka Awatar barbamama
    Miejscowość
    Sumatra

Domyślnie

hehe no tak taki wiszący materiał..

wczoraj szłam z mężem przez stare miasto a tam masa policji ze względu na tego amerykańskiego vice prezydenta. no i policjanci mnie skontrolowali bo myśleli że mam bombę na brzuchu.. pfff a to tylko mój Ignacy...

Uprawnienia umieszczania postów