Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: a myślałam, że bez wózka (i bez samochodu) się nie da...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Gratilacje! A wózkowy spacer w taką pogodę to rzeczywiscie masakra. widziałam jak się babeczki męczą
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Pewnie, że się da, ja już dwie zimy bezwózkowe zaliczyłam, trzecia przede mną. U mnie w takich okolicznościach przyrody ciężko po "drodze" samochodem przejechać, a co dopiero wózkiem... Więc jakby też odgórnie nie mogę używać wózka, ale nie narzekam

Chustonówka Awatar tija
    Miejscowość
    Krakow

Domyślnie

Gratulacje

ja tez chetnie zaliczylabym nasze Pierwsze Chustowe Wyjscie Zimowe.. ale nie mam w co ubrac Tymka
    no normalnie czuje sie zaskoczona tej zimy - zupelnie jak kierowcy
    poczekam na bardziej sprzyjajace warunki pogodowe i udam sie na zakupy...

Chusteryczka

Domyślnie

brawo!
    dziś moja kolej: wózka na nasze wertepy (remontują całą okolicę) i breję pośniegową nie odważę się wywlec. całe szczęście zaopatrzyłam się zawczasu w kurtkę lenny lamb, zobaczymy, jak nam pójdzie...

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roziii Zobacz posta
    Gratilacje! A wózkowy spacer w taką pogodę to rzeczywiscie masakra. widziałam jak się babeczki męczą
    wczoraj zarejestrowałam JEDNĄ kobitkę z synkiem w wózku i powiem szczerze bardzo on nieszczęśliwie wyglądał (synek, nie wózek) mojej córci zdecydowanie lepiej pod tatową kurtką było
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Uprawnienia umieszczania postów