-
Chustomanka
MaM TWO-WAY DELUXE JACKET
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
-
Chustomanka
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
-
Chustonówka
też mnie to interesuje:)
a może ktoś widział przynajmniej albo dotykał, bo zdjęcie to trochę mało...
Plizz
)
-
Chusteryczka
Looknijcie na mój wątek sprzed miesiąca, może coś Wam da:
http://www.chusty.info/forum/showthr...ghlight=kurtka
Starszy Syn (VIII.2006),
Córka (I.2009) i młodszy
Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
-
Chustomanka
czytałam ten wątek przed założeniem swojego, zeby nie było
Wydaje mi się że to taki polar kurtkowy. Z tego co zrozumiałam z wypowiedzi naty76
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
-
Ja mam.
To jest polar ale gruby.
Ja mam zapinany na napy. i bez kaptura. Ze sklepu u Vegi. To jest "stara" wersja. Nowsze sa podobno na zamek i z kapturem ale sprowadzac z zagranicznych sklepow byloby drozej (w jakims czeskim widzialam).
Ja rozwazalam mamabuterfly ale chcialam rozpinany i mam ten. Jak ma sie w nim malucha z przodu to nie ma zabezpieczenia na szyje dla mamy i dziecka ale mi to odpowiada bo moj maluch jest malu i w chuscie glownie spi i wtedy wole zeby byl przytulony do mnie a nie do kurtki.
Nosze rozm 38-40 u gory i mam polar M i moge go nosic bez dziecia jest wtedy akurat bo z panelem jest luzny ale i moj dziec jeszcze maly.
Mam te zimowa kurtke MaM i ta mam w rozm S (bardzo mi milo z tego powodu).
Uprawnienia umieszczania postów