Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Opis chusty na allegro

Mieszany widok

Chustofanka Awatar jonaelle
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Przyznam się, że ja czasami pisuję do niektórych osób Nie po to żeby komuś dokuczyć, ale wydaje mi się, że jak ktoś chce szerzyć noszenie, to powinien to robić jak najlepiej. Ja sama żyłam za długo w błędnym przekonaniu i żałuję, że nikt mnie wcześniej nie uświadomił. I spotykam się z tym, że ludzie naprawdę nie chcą wiedzieć... A moje subtelne wiadomości odbierają jako bezpośredni atak na swoją osobę. Co mnie nie zraża
    Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010

Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jonaelle Zobacz posta
    Przyznam się, że ja czasami pisuję do niektórych osób Nie po to żeby komuś dokuczyć, ale wydaje mi się, że jak ktoś chce szerzyć noszenie, to powinien to robić jak najlepiej. Ja sama żyłam za długo w błędnym przekonaniu i żałuję, że nikt mnie wcześniej nie uświadomił. I spotykam się z tym, że ludzie naprawdę nie chcą wiedzieć... A moje subtelne wiadomości odbierają jako bezpośredni atak na swoją osobę. Co mnie nie zraża

też bym popisała ale mamy tylko konto M i jeszcze by kto zgłosił, że baba z obcego konta pisze (bo M jako M pisac nie chce...) a jak założe własne to 1.nie będę wiarygodna jako allegronówka 2.przepuszczę wszystkie pieniądze razem z portfelem na aukcjach które tu ninuczka wyszukuje

no i szkoda, że pani zrezygnowała z noszenia skoro początki były super

Edit - Jonaelle super stopka
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów