jutro ostatni dzień testowania, mam nadzieję, że uda mi się zrobić pamiątkowe foty. Jak je dalej wysyłać - koperta bąbelkowa wystarczy? Ekonomicznym czy jeszcze dodatkowo priorytetem słać?
Dopiszę się:
kura
Mama.O.
olady
Patrycja89
kamilajka
bauaganiarka
merida
marylove
Ile trzymamy chustę, tydzień?
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
ej, nie kracz!
Właśnie pogoniłam mojego M. do Wawy na pocztę główna, żeby wysłał flaminga dalej. Akurat dzisiaj nasza poczta była krócej czynna
Oczywiście poleconym i priorytetem.
Bardzo dziękuję za możliwość ponoszenia w tym indiaczu! Mam nadzieję, że wyleczyłam się z marzeń o jasnym indio, bo kompletnie mi to nie pasuje. Chociaż jak patrzyłam na gotowa do spakowania chustę, to taka przepiękna była... Ale nie dla mnie, nie dla mnie...
Moje wrażenia:
1. Szok, że krążąca przez tyle lat chusta może tak dobrze wyglądać. Zaciągnięcia małe i niewiele, najbardziej szpeci je ta spalona metka. Ja bym odpruła, a w jej miejsce wszyła metkę z dołu, ale nie chciałam się rządzić.
2. Bardzo zwarte (może dlatego tak mało pozaciągane?) i strasznie sztywne - od ciągłego prania? A do tego dosyć cienkie. Szczerze mówiąc, nie jest miłe w dotyku.
3. Mimo tego super się dociąga i bardzo fajnie nosi, choć ja dłużej nosiłam tylko lekkiego maluszka. Starszaka wsadziłam tylko na chwilkę, więc nie wiem jak jest przy większym klocku.
4. Kolor zupełnie nie mój
Jeszcze raz wielkie dzięki!
Na koniec pamiątkowa fota, nie jedźcie po mnie, że źle dociągnięte i żaba rozjechana trochę, bo to było na szybko w ostatniej chwili.
![]()