Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1652

Wątek: Indio flamingo do Was leci!--------->>iwonams

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie

To straszne! A ja tak marzyłam sobie o tym indio... Mam nadzieję że się szybko odnajdzie.

Co do wykluczania chustonówek z testów to jestem przeciw - to im najbardziej takie testy się przydają, bo nigdy nie miały doczynienia z chustami, nie mają przyjaciół chustowych, co by im takiej chusty pożyczyli i właśnie testy pozwalają im dokonać wyboru z zakupem. To że ktoś przetrzymuje chustę to kwestia uczciwości danej osoby a ta nie ma nic wspólnego ze stażem na forum.
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chusta się znalazła, właśnie dostałam pw od sylVII czeka na adres kolejnej osoby.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

nareszcie, a tyle osób by w tym czasie mogło mieć już testy za sobą

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

Witajcie.
    wiadomość o takiej treści wysłałam do iwonams
    "
    Witam. Nareszcie uadło mi się zalogować. Szczerze mówiąc myślałam ,że za moje przetrzymanie chusty zostałam już usunięta z forum. Bardzo mi przykro. Kiedy chciałam przesłać chustę dalej, chustoforum było przenoszone na inny serwer i ponieważ wyjeżdżałam na sesję egzminacyjną, pozostwiłam zbratu zadanie wysłania, okazało się że nie można się zalogować. Pomyślałam więc j.w. i czekałam na jakąkolwiek widomość, dokąd wysłać chustę, która leży spakowana juz od dawna. Proszę więc o namiary na osobę do której ma wysłać chustę.
    ps.na swoje usprawiedliwienie si dodam iż przechodziłam ostatnio przeprowadzkę i rozstanie z partnerem, więc było sporo zamieszania. Przepraszam"

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

Cóż pozostaje mi jedynie przeprosić wszystkich i chyba pożegnać się z forum. Czytając Wasze posty, poczułam się jak złodziejka. Szczerze życzę Wszystkim aby spotkali się z odrobiną wyrozumiałości w sytuacji życiowej w jakiej ja się teraz zanjduję. Zostałam sama z niespełna dwuletnią córeczką, kończąc studia, bez pracy. Zreszta po co ja to piszę. I tak penie nikogo to nie interesuje. Chusta jaet dokładniew stanie w jakim ja dostałam. Moja córeczka już od ponad pół roku nie chce chodzić w chuście, a ja myśląc o kolejnym dzieciaczku byłam bardzo ciekawa indio. Została więc przeze mnie tylko rozpakowana, obejrzana i spakowana. Tym bardziej może to być pewnie dla Was denerwujące. To się nazywa brak odpowiedzialności.
    Proszę więć o namiary na kolejną chustomamę. Ktoś tam pisał że mi wysłał adres, ja nieczgo takiego w skrzynce nie posiadam.

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

I bardzo proszę o usunięcie z postu miedzianej moich danych - tj. miejscowości w której mieszkałam.

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

Przepraszam ale co mam zrobic w wypadku gdzy użytkownik emka logowała się ostatni raz 12. 06. 2009 i jest chustonówką? Czy mam pytac nastepnej osoby. Chciałabym jak najszybciej, najlepiej dzis wysłać tę chustę.

Uprawnienia umieszczania postów