Strona 25 z 83 PierwszyPierwszy ... 1517181920212223242526272829303132333575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 500 z 1652

Wątek: Indio flamingo do Was leci!--------->>iwonams

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ilonsa Zobacz posta
    jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...

Edit:
    Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...
    popieram w 100%. to już naprawdę nie pierwszy raz, kiedy chustonówka robi taki numer. sylvII nie loguje się na forum, napisała kilka postów, pewnie wszystkie w wątkach testowych. też jestem przeciwna wysyłaniu chust do takich osób... dziewczynom, które są aktywne na forum, takie przestoje się nie zdarzają...
    czekam na tę chustę od ponad roku i kiedy jest już tak blisko, ktoś wycina taki numer
    ponieważ jestem 3. w kolejce, wysłałam do niej na wszelki wypadek swój adres. zrobiłam to w dniu, w którym po raz ostatni się logowała i pisała w tym wątku. bez odpowiedzi. chusty też nie dostałam. wątpię, żeby sama zapytała emkę i gmmazur o adres na priva, moim zdaniem chusta od miesiąca leży u sylwII. obym się myliła.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    dziewczynom, które są aktywne na forum, takie przestoje się nie zdarzają...
    niestety tez sie zdarzaja

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Dziewczyny co z indio bo ja się zapisać chciałam , ale jak tak dalej pójdzie to mi chuścioszek wyrośnie.

miedziana
    sylVII
    emka
    gmmazur
    kamuszyca
    Martyna
    ladybird (byłam dwa pięterka wyżej - myślę, że nikomu nie powinno to przeszkadzać?)
    truska
    podjuszanka
    krajewska2
    ilonsa
    nella
    jujama (kiedyś magdalena25)
    aj-a
    kerry1
    basik
    jana
    agunia
    stokrota.a
    joasiap79
    humusia
    asia1306
    joah81
    agnesja
    djdag
    Nalia
    Musli
    dommi
    mimezis
    calineczka
    meryl 72
    qqrq5
    natasszzka87
    lawendax
    Kreska
    nemhain
    rosass
    ali
    Pszczoła
    Bezsenność
    roziii
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Miejscowość

Domyślnie

Strasznie się wkurzyłam tym zaginięciem chusty i aż myślę co by tu zrobi z tym faktem. Czy emka lub gmmazur podawały namiary do siebie?? czy mozna się dowiedzieć od Ciebie miedziana do jakiego miasta poszła chusta, tzn orienatcyjnie skąd jest sylVII ? Bo z tego co czytam to chyba na niej się zatrzymało ?
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chustoholiczka Awatar stokrotka.a
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roziii Zobacz posta
    Strasznie się wkurzyłam tym zaginięciem chusty i aż myślę co by tu zrobi z tym faktem. Czy emka lub gmmazur podawały namiary do siebie?? czy mozna się dowiedzieć od Ciebie miedziana do jakiego miasta poszła chusta, tzn orienatcyjnie skąd jest sylVII ? Bo z tego co czytam to chyba na niej się zatrzymało ?
    ja jutro napiszę na PW do miedzianej w sprawie chusty a raczej adresu do sylVII
    może sylVII ma problemy z zalogowaniem na nowe forum?
    a jak dowiemy się gdzie mieszka i może ktoś ma kontakt z syl to uda się nam odnaleźć zaginioną chustę...też nie mogę się doczekać eh!
    Sara. 23.01.2008 Lena. 15.11.2010 Laura. 1.08.2013
    http://jogazycia.pl/harmonogram-zajec/

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Dziewczyny, zaraz sprawdzę z jakiego miasta jest sylvii. Zwrócę się także do Jazzoo, co zrobić w takiej sytuacji, nie chcę podawać czyjegoś adresu publicznie, ale w jakiś sposób trzeba zadziałać. Może sylvii ma jakieś problemy i nie myśli o chuście.. nie wiem Mam nadzieję, że to się jednak wyjaśni.
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miedziana Zobacz posta
    Dziewczyny, zaraz sprawdzę z jakiego miasta jest sylvii. Zwrócę się także do Jazzoo, co zrobić w takiej sytuacji, nie chcę podawać czyjegoś adresu publicznie, ale w jakiś sposób trzeba zadziałać. Może sylvii ma jakieś problemy i nie myśli o chuście.. nie wiem Mam nadzieję, że to się jednak wyjaśni.
    mając adres i nazwisko można zadzwonić na informację o nr telefonu i spróbować zadzwonić.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Miejscowość

Domyślnie

Super , że coś działacie. Całego adresu rozumiem ,też bym nie podała ale choć orientacyjnie skąd jest.
    A może miedziana spróbuj jakiegoś lista do niej napisać, bo może ona i z mailem ma problem

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Myślę, że miejscowość mogę podać, może ktoś z okolic się znajdzie - sylvii mieszka w miejscowości Choroszcz, z tego co znalazłam, to gdzieś w okolicy Białegostoku chyba.
    Jutro napiszę kartkęt i wyślę priorytetem pod podany adres. Ilonsa - gdzie mogę znaleźć taką informację o numerze?? Szukać w książce telefonicznej, czy w jakiejś informacji ?? Idę poszperać w necie może coś wydumam

Poszukałam przez NK, nie wiem czy znalazłam dobrze, ale wiadomość napisałam. Jutro rano postaram się zadzwonić na informację telefoniczną ( macie jakiś konkretny numer ?? ), w internetowej książce telefonicznej nie znalazłam takiej osoby.

Jutro wyjeżdżamy na parę dni, ale postaram się podziałać, jeśli nie będę miała dostępu do netu, poproszę kogoś, żeby Wam przekazał co i jak.
    Ostatnio edytowane przez miedziana ; 07-07-2009 o 00:53

Chustofanka Awatar nella

Domyślnie

można zadzwonić do biura numerów 118 913 (CHYBA) podać nazwisko abonenta i adres LUB wklepać tu: http://ksiazka-telefoniczna.com/

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Na tej stronce książki telefonicznej wklepywałam i nie znalazłam takiego abonenta

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jak będziesz dzwoniła na informację to podaj samo nazwisko albo PAŃSTWO "X". Jesli podasz jej imię a telefon jest na męża to mogą nie podac.

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Dzwoniliśmy na informację telefoniczną, osoba o takim nazwisku i imieniu w tej miejscowości nie ma telefonu na abonament
    Na NK nie mam odpowiedzi, dzisiaj jeszcze poślę liścik.

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie

To straszne! A ja tak marzyłam sobie o tym indio... Mam nadzieję że się szybko odnajdzie.

Co do wykluczania chustonówek z testów to jestem przeciw - to im najbardziej takie testy się przydają, bo nigdy nie miały doczynienia z chustami, nie mają przyjaciół chustowych, co by im takiej chusty pożyczyli i właśnie testy pozwalają im dokonać wyboru z zakupem. To że ktoś przetrzymuje chustę to kwestia uczciwości danej osoby a ta nie ma nic wspólnego ze stażem na forum.
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chusta się znalazła, właśnie dostałam pw od sylVII czeka na adres kolejnej osoby.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

nareszcie, a tyle osób by w tym czasie mogło mieć już testy za sobą

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

Witajcie.
    wiadomość o takiej treści wysłałam do iwonams
    "
    Witam. Nareszcie uadło mi się zalogować. Szczerze mówiąc myślałam ,że za moje przetrzymanie chusty zostałam już usunięta z forum. Bardzo mi przykro. Kiedy chciałam przesłać chustę dalej, chustoforum było przenoszone na inny serwer i ponieważ wyjeżdżałam na sesję egzminacyjną, pozostwiłam zbratu zadanie wysłania, okazało się że nie można się zalogować. Pomyślałam więc j.w. i czekałam na jakąkolwiek widomość, dokąd wysłać chustę, która leży spakowana juz od dawna. Proszę więc o namiary na osobę do której ma wysłać chustę.
    ps.na swoje usprawiedliwienie si dodam iż przechodziłam ostatnio przeprowadzkę i rozstanie z partnerem, więc było sporo zamieszania. Przepraszam"

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

Cóż pozostaje mi jedynie przeprosić wszystkich i chyba pożegnać się z forum. Czytając Wasze posty, poczułam się jak złodziejka. Szczerze życzę Wszystkim aby spotkali się z odrobiną wyrozumiałości w sytuacji życiowej w jakiej ja się teraz zanjduję. Zostałam sama z niespełna dwuletnią córeczką, kończąc studia, bez pracy. Zreszta po co ja to piszę. I tak penie nikogo to nie interesuje. Chusta jaet dokładniew stanie w jakim ja dostałam. Moja córeczka już od ponad pół roku nie chce chodzić w chuście, a ja myśląc o kolejnym dzieciaczku byłam bardzo ciekawa indio. Została więc przeze mnie tylko rozpakowana, obejrzana i spakowana. Tym bardziej może to być pewnie dla Was denerwujące. To się nazywa brak odpowiedzialności.
    Proszę więć o namiary na kolejną chustomamę. Ktoś tam pisał że mi wysłał adres, ja nieczgo takiego w skrzynce nie posiadam.

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

I bardzo proszę o usunięcie z postu miedzianej moich danych - tj. miejscowości w której mieszkałam.

Chustonówka
    Miejscowość
    Podlasie

Domyślnie

Przepraszam ale co mam zrobic w wypadku gdzy użytkownik emka logowała się ostatni raz 12. 06. 2009 i jest chustonówką? Czy mam pytac nastepnej osoby. Chciałabym jak najszybciej, najlepiej dzis wysłać tę chustę.

Uprawnienia umieszczania postów