Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1652

Wątek: Indio flamingo do Was leci!--------->>iwonams

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

sprawdziłam i sylVII ostatni raz logowała się 17.06- wtedy napisała, że chust jest u niej. Nie logowała się już później więc prawdopodobnie chusta nadal jest u niej.
    Jedyna szansa, że Miedziana ma jeszcze jej adres.
    I dlatego zawsze twierdzę, że chustonówki nie powinny mieć dostępu do testów...
    Przez takie osoby jak ona producenci i sprzedawcy w końcu przestaną puszczać testówki.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Ilonsa - rozumiem Twoja frustracje co do chustonowek. Ale np. ja nie mam innej mozliwości pomacać szmatek , jak własnie na testach. A jak mam wyrobić sobie opinie na temat chust, skoro ich nigdy nie próbowałam?
    na prawdę ciężko powiedzieć, jak powinno sie uwierzytelniać testujące i tu raczej nie ma złotego środka, niestety
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bezsenność Zobacz posta
    Ilonsa - rozumiem Twoja frustracje co do chustonowek. Ale np. ja nie mam innej mozliwości pomacać szmatek , jak własnie na testach. A jak mam wyrobić sobie opinie na temat chust, skoro ich nigdy nie próbowałam?
    na prawdę ciężko powiedzieć, jak powinno sie uwierzytelniać testujące i tu raczej nie ma złotego środka, niestety

jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...

Edit:
    Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...
    Ostatnio edytowane przez Ilonsa ; 01-07-2009 o 21:41
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Hej dziewczyny!

Przepraszam, dopiero teraz zerknęłam na wątek.
    W wiadomościach niestety nie mam już adresu sylvii, ale na szczęście przypomniałam sobie, że mam kartkę z potwierdzenia odbioru i tam jest adres. Tylko komu mam przekazać ?? Jazzoo, Petisu, kolejnej osobie ?? W końcu to jednak czyjeś dane osobowe
    Ech, mam nadzieję, że to tylko jakieś nieporozumienie
    To co robimy ??
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ilonsa Zobacz posta
    jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...

Edit:
    Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...
    całe szczęscie mam juz 50

I mocno sciskam kciuki by flamingosy sie znalazły!
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Edit:
    popieram w 100%. to już naprawdę nie pierwszy raz, kiedy chustonówka robi taki numer. sylvII nie loguje się na forum, napisała kilka postów, pewnie wszystkie w wątkach testowych. też jestem przeciwna wysyłaniu chust do takich osób... dziewczynom, które są aktywne na forum, takie przestoje się nie zdarzają...
    czekam na tę chustę od ponad roku i kiedy jest już tak blisko, ktoś wycina taki numer
    ponieważ jestem 3. w kolejce, wysłałam do niej na wszelki wypadek swój adres. zrobiłam to w dniu, w którym po raz ostatni się logowała i pisała w tym wątku. bez odpowiedzi. chusty też nie dostałam. wątpię, żeby sama zapytała emkę i gmmazur o adres na priva, moim zdaniem chusta od miesiąca leży u sylwII. obym się myliła.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    dziewczynom, które są aktywne na forum, takie przestoje się nie zdarzają...
    niestety tez sie zdarzaja

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Dziewczyny co z indio bo ja się zapisać chciałam , ale jak tak dalej pójdzie to mi chuścioszek wyrośnie.

miedziana
    sylVII
    emka
    gmmazur
    kamuszyca
    Martyna
    ladybird (byłam dwa pięterka wyżej - myślę, że nikomu nie powinno to przeszkadzać?)
    truska
    podjuszanka
    krajewska2
    ilonsa
    nella
    jujama (kiedyś magdalena25)
    aj-a
    kerry1
    basik
    jana
    agunia
    stokrota.a
    joasiap79
    humusia
    asia1306
    joah81
    agnesja
    djdag
    Nalia
    Musli
    dommi
    mimezis
    calineczka
    meryl 72
    qqrq5
    natasszzka87
    lawendax
    Kreska
    nemhain
    rosass
    ali
    Pszczoła
    Bezsenność
    roziii
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Strasznie się wkurzyłam tym zaginięciem chusty i aż myślę co by tu zrobi z tym faktem. Czy emka lub gmmazur podawały namiary do siebie?? czy mozna się dowiedzieć od Ciebie miedziana do jakiego miasta poszła chusta, tzn orienatcyjnie skąd jest sylVII ? Bo z tego co czytam to chyba na niej się zatrzymało ?
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

testuje ladybird
    truska
    podjuszanka
    krajewska2
    ilonsa
    nella
    jujama
    aj-a
    basik
    jana
    agunia
    stokrota.a
    joasiap79
    humusia
    asia1306
    joah81
    agnesja
    djdag
    Nalia
    Musli
    dommi
    mimezis
    calineczka
    meryl 72
    qqrq5
    natasszzka87
    lawendax
    Kreska
    nemhain
    rosass
    ali
    Pszczoła
    Bezsenność
    roziii

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

Ilonsa, obyś nie wykrakała

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

sprawdziłam i sylVII ostatni raz logowała się 17.06- wtedy napisała, że chust jest u niej. Nie logowała się już później więc prawdopodobnie chusta nadal jest u niej.
    Jedyna szansa, że Miedziana ma jeszcze jej adres.

po 17.06 było to całe zamieszanie z forum, może też miała kłopoty z zalogowaniem?

może chusta nie zniknie na długo...
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Uprawnienia umieszczania postów