Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1652

Wątek: Indio flamingo do Was leci!--------->>iwonams

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A moze wlascicielka chusty zainteresuje sie zguba???

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basik Zobacz posta
    A moze wlascicielka chusty zainteresuje sie zguba???
    Jak sie ma w domu noworodka to jest kilka ważniejszych rzeczy niż robienie za cerbera.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

napisałam pw do sylVII
    zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustofanka Awatar nella

Domyślnie

wiemy wiemy petisu, każda ma w domu podobnie - mniejsze lub większe szczęście

a jakbyśmy ponosić w ptaszorach chciały

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

sprawdziłam i sylVII ostatni raz logowała się 17.06- wtedy napisała, że chust jest u niej. Nie logowała się już później więc prawdopodobnie chusta nadal jest u niej.
    Jedyna szansa, że Miedziana ma jeszcze jej adres.
    I dlatego zawsze twierdzę, że chustonówki nie powinny mieć dostępu do testów...
    Przez takie osoby jak ona producenci i sprzedawcy w końcu przestaną puszczać testówki.

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Ilonsa - rozumiem Twoja frustracje co do chustonowek. Ale np. ja nie mam innej mozliwości pomacać szmatek , jak własnie na testach. A jak mam wyrobić sobie opinie na temat chust, skoro ich nigdy nie próbowałam?
    na prawdę ciężko powiedzieć, jak powinno sie uwierzytelniać testujące i tu raczej nie ma złotego środka, niestety
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bezsenność Zobacz posta
    Ilonsa - rozumiem Twoja frustracje co do chustonowek. Ale np. ja nie mam innej mozliwości pomacać szmatek , jak własnie na testach. A jak mam wyrobić sobie opinie na temat chust, skoro ich nigdy nie próbowałam?
    na prawdę ciężko powiedzieć, jak powinno sie uwierzytelniać testujące i tu raczej nie ma złotego środka, niestety

jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...

Edit:
    Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...
    Ostatnio edytowane przez Ilonsa ; 01-07-2009 o 21:41

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Hej dziewczyny!

Przepraszam, dopiero teraz zerknęłam na wątek.
    W wiadomościach niestety nie mam już adresu sylvii, ale na szczęście przypomniałam sobie, że mam kartkę z potwierdzenia odbioru i tam jest adres. Tylko komu mam przekazać ?? Jazzoo, Petisu, kolejnej osobie ?? W końcu to jednak czyjeś dane osobowe
    Ech, mam nadzieję, że to tylko jakieś nieporozumienie
    To co robimy ??
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ilonsa Zobacz posta
    jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...

Edit:
    Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...
    całe szczęscie mam juz 50

I mocno sciskam kciuki by flamingosy sie znalazły!
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Edit:
    popieram w 100%. to już naprawdę nie pierwszy raz, kiedy chustonówka robi taki numer. sylvII nie loguje się na forum, napisała kilka postów, pewnie wszystkie w wątkach testowych. też jestem przeciwna wysyłaniu chust do takich osób... dziewczynom, które są aktywne na forum, takie przestoje się nie zdarzają...
    czekam na tę chustę od ponad roku i kiedy jest już tak blisko, ktoś wycina taki numer
    ponieważ jestem 3. w kolejce, wysłałam do niej na wszelki wypadek swój adres. zrobiłam to w dniu, w którym po raz ostatni się logowała i pisała w tym wątku. bez odpowiedzi. chusty też nie dostałam. wątpię, żeby sama zapytała emkę i gmmazur o adres na priva, moim zdaniem chusta od miesiąca leży u sylwII. obym się myliła.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

Ilonsa, obyś nie wykrakała

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

sprawdziłam i sylVII ostatni raz logowała się 17.06- wtedy napisała, że chust jest u niej. Nie logowała się już później więc prawdopodobnie chusta nadal jest u niej.
    Jedyna szansa, że Miedziana ma jeszcze jej adres.

po 17.06 było to całe zamieszanie z forum, może też miała kłopoty z zalogowaniem?

może chusta nie zniknie na długo...
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Uprawnienia umieszczania postów