Isismaj poproszę Cię o adres do wysyłki na pw
Isismaj poproszę Cię o adres do wysyłki na pw
I ja bym chciała przetestować
emenemsymamusi
isismaj
Aiseiw
LavandUla
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
moniqa
asik
kasikader
Falka
Artemizja
kamilajka
Danala
Monika84
A ja jeszcze spytam. Przepraszam, bo na pewno gdzieś to w wątku jest, jak nie tym, to innym. Ale dzisiaj mam termin porodu, zakręcona jestem i bardzo juz zmęczona tą ciąża... Napiszcie, proszę, jak o nią zadbać. Wyprać? W ile stopniach i jakim środku? Biały jeleń płyn może być? 40 C? Prasować? Czy słać dalej tak, jak jest?
Natalka (29.06.2012 r.), Zosia-Aniołek* (01.2014 r.*), Piotrek (04.12.2014)
http://zrobionezkartonu.pl/
Tuż przed zamknięciem poczty udało mi sie odebrać przesyłkę z chusta. Na szybko przed praniem obejrzałam chustę. Dla wiadomości właścicielki chusty porobilam zdjęcia zaciągnięć i plamy na chuście. Zdjęcia postaram sie wstawić jak dorwie komputer. Czy taka chusta z plamka została wysłana na "testy" ? Jeśli nie to dziewczyny dbajmy rownież o nieswoje rzeczy!
wow czyli teraz ja?!![]()
To i ja się chętnie dopiszę do listy
Aiseiw
LavandUla
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
moniqa
asik
kasikader
Falka
Artemizja
kamilajka
kabanos
Chusta właśnie wylądowała![]()
Dziewczynki, mamy nieplanowany dłuższy wyjazd... Muszę się przepisać na koniec listy, bo nie ogarnę tego teraz... wybaczcie zamieszanie
Aiseiw
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
moniqa
asik
kasikader
Falka
Artemizja
kamilajka
kabanos
LavandUla
Wybaczcie - wzięłam listę z ostatniego postuTeraz chyba gra?
Aiseiw
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
moniqa
asik
kasikader
Falka
Artemizja
kamilajka
Danala
Monika84
kabanos
LavandUla
Ja plam ani zaciągnięć nie dojrzałam ale nie mam wprawnego oka w tej kwestii bo w ogóle pierwszy raz w rękach miałam jakakolwiek chustę. Kawał materiału i przyznaję że nie oglądałam kawałek po kawałku. Na pierwszy rzut oka wyglądało ok.
Na szybko w popołudniowym półmroku dojrzałam dwa zaciągnięcia. Plamki nie, może jutro w lepszym świetle ją dojrzę.
Przepraszam za opóźnienie. Chusta dziś poleciała dalej. Dziękuję za możliwość testowania Indio flamingo. Chusta ladnie się dociagaa i dobrze trzyma, a przy tym jest taka cieniutka![]()
To teraz ja. Juppiiiiiiii!!!!
Michał - 16.03.2014
chusta dzisiaj doszla
Michał - 16.03.2014
Chusta dzisiaj wyleciała minipaczką do następnej osoby. Nie nacieszyłam się nią za mocno, bo schła 2 dni. Dziękuję za możliwość testowania.
Michał - 16.03.2014
Chusta jest u mnie
Cudna
![]()
Ostatnio edytowane przez djulliet ; 17-12-2014 o 15:38