Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Witamy nocną porą...

Chustofanka Awatar emenemsy
    Miejscowość
    Pudsey, UK

Domyślnie

Dziękujemy jeszcze raz za wszystkie ciepłe słowa

Dorciu - znam ten kolor, znam Nasze dziecię trzymiesięczne też już*właśnie ponad siedem kilo waży, więc pierwszą*tkaną już mam na oku - jutro się kończy licytacja, oby mi się udało

Pozdrawiamy serdecznie!

emenemsy

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emenemsy Zobacz posta
    Dziękujemy jeszcze raz za wszystkie ciepłe słowa

Dorciu - znam ten kolor, znam Nasze dziecię trzymiesięczne też już*właśnie ponad siedem kilo waży, więc pierwszą*tkaną już mam na oku - jutro się kończy licytacja, oby mi się udało

Pozdrawiamy serdecznie!

emenemsy
    powodzenia w kompletowaniu stosika... tak tak ,z tego co tu czytam, rzadko kiedy konczy sie na jednej, to jakis nalog ponoc. mam nadzieje ze sie nie dam , tak sie łudzę...
    a co ciekawego znalazlas? ja sie miotam i nie moge zdecydowac...myslalam o chimparoo, ale nie wiem

dzis wazylam moja kluske, 7550 a 3 miechy konczy 20-tego...

naszej chusty az zal, dzis spala mi 3 godziny zamotana:
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chustofanka Awatar emenemsy
    Miejscowość
    Pudsey, UK

Domyślnie

Dorciu,
    Właśnie nabyliśmy naszą pierwszą tkaną chustę - upolowaliśmy na ebayu Ellaroo Ysabel i czekamy z niecierpliwością na przesyłkę Okazuje się jednak, że niekoniecznie nadawać się może do noszenia 'klocków' - cóż, takie uroki bycia chustowym żółtodziobem... W razie czego będzie dla drugiego potomka
    Z tego co wyczytałam, to niekróre dziewczyny i 11 kilogramowe dzieci w niej nosiły, zatem może nie będzie tak źle? Niebawem będzie okazja do przetestowania.
    Tymek już taki chętny do natychmiastowego spania w chuście nie jest - kiedyś to po trzech krokach zasypiał, a teraz coraz bardziej głową obraca i świat ogląda No, ale jak już*zaśnie to i do trzech godzin mu schodzi
    Pozdrawiamy!
    emenemsy i syn

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ooch piękna jest! myslalam o niej bo te kolory rzucaja na kolana... no ale wlasnie wyczytalam gdzies w recenzjach ze dla dzieci wagi lzejszej lepsza. ale wiesz, nosilam troszke tydzien temu w ellaroo i bylo bdb, wiec sie nie martw! bardzo miła jest, lekka i taka przytulna jakby.
    wrzuc moze kiedys jakas fotke jak na zywo wyglądacie bo strasznie ciekawa jestem...

ja wlasnie kupuje uzywaną nati toscanie, uwielbiam seledynek, wiec tez sie juz niecierpliwie
    ehh, wciąga to...
    dobrego noszenia w nowej chuście!
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Witajcie na forum chustoświrek!
    Bardzo podoba mi się wasz nick
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Uprawnienia umieszczania postów