zaczęłam przygodę z pieluchami wielorazowymi właśnie od kieszonek Naughty Baby- przekonała mnie cena i w większości pozytywne opinie w tym wątku. I jak na razie, po tygodniu używania jestem naprawdę zadowolona. Mojej półtorarocznej, ale mało sikającej córce wystarcza jeden wkład w ciągu dnia do 4 godzin i na całą noc (mało/ prawie wcale nie sika, jak śpi). Same kieszonki schną szybko (2-3 godziny), wkłady trochę dłużej (pół dnia na przewiewnym strychu), ale że wkładów jest 2 na jedną kieszonkę, to nie stanowi to problemu. Gumki nie odciskają się jakoś szczególnie (nie bardziej niż ściągacze od skarpetek na przykład. Nie mam porównania w użytkowaniu z innymi, "firmowymi" pieluchami, ale jestem z nich zadowolona. Trochę rozczarowały mnie kolory- tzn. na zdjęciach wydawały się mieć inne odcienie (zwłaszcza pomarańczowa), ale to nie zmienia w żadnym stopniu ich funkcjonalnościŻałuję teraz, że wcześniej nie znalazłam tych pieluch, bo pewnie przy tej cenie, szybciej bym się zdecydowała na wielorazowe.

Żałuję teraz, że wcześniej nie znalazłam tych pieluch, bo pewnie przy tej cenie, szybciej bym się zdecydowała na wielorazowe.

Odpowiedz z cytatem