zaczęłam przygodę z pieluchami wielorazowymi właśnie od kieszonek Naughty Baby- przekonała mnie cena i w większości pozytywne opinie w tym wątku. I jak na razie, po tygodniu używania jestem naprawdę zadowolona. Mojej półtorarocznej, ale mało sikającej córce wystarcza jeden wkład w ciągu dnia do 4 godzin i na całą noc (mało/ prawie wcale nie sika, jak śpi). Same kieszonki schną szybko (2-3 godziny), wkłady trochę dłużej (pół dnia na przewiewnym strychu), ale że wkładów jest 2 na jedną kieszonkę, to nie stanowi to problemu. Gumki nie odciskają się jakoś szczególnie (nie bardziej niż ściągacze od skarpetek na przykład. Nie mam porównania w użytkowaniu z innymi, "firmowymi" pieluchami, ale jestem z nich zadowolona. Trochę rozczarowały mnie kolory- tzn. na zdjęciach wydawały się mieć inne odcienie (zwłaszcza pomarańczowa), ale to nie zmienia w żadnym stopniu ich funkcjonalności Żałuję teraz, że wcześniej nie znalazłam tych pieluch, bo pewnie przy tej cenie, szybciej bym się zdecydowała na wielorazowe.